Sfaturi pentru o viata mai fericita la 20 de ani

By  | 

Pentru un viitor mai luminos, un prezent de miloane şi ca să fii mai fericită, ascultă de fetele COSMO.

Nu te mai compara cu alţii (mai ales altele)
Pe vremea când mamele noastre aveau vârsta noastră, ȋncrederea ȋn sine şi mai ales aprecierea şi respectul acordat propriei persoane nu erau lucruri de mare preţ care să fie “predate” tinerelor fete.

Astăzi lucrurile stau altfel. Te rugăm, iubeşte-te mai mult şi ȋncetează să te mai compari cu alte femei indiferent dacă te “măsori” ȋn salarii, dimensiunea taliei, al contului din bancă sau al zâmbetului de Hollywood. Eşti foarte OK aşa cum eşti şi nu ai nevoie să fii mai mult ca alta pentru a fi fericită. Ȋmbunătăţeşte “materialul din dotare” de dragul tău şi nu pentru a fi mai bună decât altele.

Nu ieşi cu tipi…
… care zdruncină ȋncrederea ȋn tine şi te fac să te simţi mai puţin, neiubită, neapreciată, nerespectată. Crede-ne, pe termen lung, dacă ieşi cu mai mulţi astfel de tipi, este ca şi cum te-ai otrăvi lent. Din acest experiment nu vei ieşţi decât şifonată, cu moralul la pământ şi cu ȋncrederea ȋn tine terfelită. Ţi se pare că meriţi asta?!

5 culori care te fac fericita

7 apps pentru o viata mai buna

Cum sa ai o viata fara regrete

Economiseşte
… pentru vacanţe frumoase şi zile negre. Da, părinţii noştri sunt setaţi pe economisirea forţată şi exagerată şi se privează de toate plăcerile vieţii de aceea, noi, copiii lor procedăm, pe dos şi suntem consumatorii perfecţi, plini de credite şi datorii pe la bănci şi prieteni.

Pune bani deoparte pentru a avea şi pentru acea rochie “uau” şi pentru o vacanţă frumoasă, dar şi pentru zile negre care pot veni orcând. Este ȋntotdeauna mai bine să fii la adăpost.

Spune-ţi o vorbă bună zilnic
Când treci prin faţa unei oglinzi, zâmbeşte-ţi ca unei prietene. Ai grijă de tine şi tratează-te cu afecţiune şi compasiune. Nu te considera  mai urâtă, mai grasă, mai proastă, mai puţin capabilă! Eşti minunată şi aceasta este cel mai important lucru pe care trebuie să-l ştii despre tine pentru a face lucruri mari şi frumoase ȋn viaţa asta.

Nu mai cumpără chestii la reducere
… doar pentru că sunt ieftine. O garderobă arhi-plină nu indică faptul că deţinătoarea este o tipă stylish, ci că ȋncearcă să compenseze pentru o carenţă la nivel emoţional cu un shopping compulsiv. Până la urmă, pentru o viaţă plină ai nevoie de spaţiu mai ales ȋn propria casă!

 

Comments

comments