Pe cuvant de macho

By  | 

Categoric, trebuie sa fii atenta. Foarte atenta! Daca ti-ar fi demonstrat vreodata ca poate fi un partener decent si dragut, am spune imediat: “Da, accepta-i propunerea!”, pentru ca macar ai fi stiut ca-i capabil sa intretina o relatie sanatoasa. Insa tu n-ai drept indiciu decit episoadele lui de minciuni. Asta ar fi primul semnal de alarma care ar trebui sa te impiedice sa dai curs propunerii lui.

O alta bila neagra: nu-si asuma responsabilitatea pentru infidelitatile lui anterioare – isi justifica comportamentul indecent prin faptul ca fetele n-au fost suficient de “merituoase” mai degraba decit sa-si recunoasca propriile greseli. O astfel de atitudine permite unui “trisor” sa-si vada doar interesele proprii, fara sa-i pese de sentimentele celorlalti.

Poate ca tu continui sa-ti spui: “Cu mine va fi diferit. Inca n-a intilnit persoana potrivita… Eu sint aceea!” De ce oare toate femeile cred ca vor salva barbatii de la obiceiurile proaste?! Adevarul e ca oamenii cu greu se schimba, si nu cine stie ce. Daca te astepti ca un “macho” de meserie sa uite peste noapte de aventurile lui si sa jure “monogamie” eterna, sa stii ca ceri prea mult.

Chiar daca ii vei da o sansa, pericolul e ca nu vei avea niciodata incredere absolut deplina in el. Stiind ce le-a facut altor fete, nu crezi ca o sa fii suspicioasa cind va veni tirziu acasa sau il vei prinde stind de vorba cu o alta? Probabil ca simti ceva pentru el si poate merita sa incerci. Noi chiar speram sa ne inselam in privinta lui. Dar daca vei sfirsi inselata ca toate celelalte, vei pierde nu doar un iubit, ci si un prieten.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *