Pasiuni nepotrivite

By  | 

Cea mai la indemina explicatie ar putea fi faptul ca nu primesti suficienta atentie de la sotul tau sau ca viata voastra intima nu este foarte spectaculoasa. Am intilnit multe cupluri in care ea era o persoana extrem de afectuoasa si tandra, insa nu primea acelasi raspuns din partea partenerului. Dar asta nu inseamna neaparat ca el nu are sentimente pentru partenera lui, ci pur si simplu isi manifesta afectiunea in cu totul alt mod.

Desigur, exista si cazuri in care barbatul, prin comportamentul lui, isi indeamna indirect partenera sa aiba fantezii cu alti barbati, in care vede calitatile pe care si le-ar dori la un partener. Mai exista si o explicatie pur fiziologica. In perioada ciclului menstrual sau in timpul ovulatiei, apetitul sexual al femeilor este mai mare si se manifesta diferit la fiecare persoana in parte. Cita vreme nu-ti materializezi fantasmele, nu e nimic grav, si barbatilor li se intimpla sa-si imagineze diverse lucruri atunci cind vad o femeie “buna”.

Nu in ultimul rind, daca esti foarte tinara si relativ neexperimentata din punct de vedere afectiv si sexual, poate fi vorba despre faptul ca incepi sa descoperi anumite lucruri in ceea ce priveste barbatii din jurul tau, si asta nu are nici o legatura cu partenerul tau de viata. Cel mai nimerit ar fi sa incerci sa (re)stabilesti conexiunea afectiva cu sotul.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *