Parasit cu blandete

By  | 

Orice-ai face, nu-i spune in fata ca nu te atrage… Gindesti, probabil, ca e mai nobil sa fii cinstit, insa nu vei face decit sa-i distrugi increderea in sine. In ciuda tuturor aparentelor, barbatii pot fi la fel de nesiguri in privinta personalitatii lor ca si femeile. Ultimul lucru pe care ar vrea sa-l afle ar fi ca nu-i suficient de bun – pentru tine sau pentru orice femeie.

Cea mai buna cale pentru a renunta la el este sa-i strecori o mica minciuna. Incepi prin a-i spune ca e simpatic si amuzant si apoi explica-i: “Problema e ca tocmai am terminat o relatie si constat ca nu sint asa de pregatita cum credeam sa ma implic intr-o alta! E tare neplacut, pentru ca tu esti chiar un tip de milioane.” Genul asta de motivatie face ca tu sa pari sursa problemei, nu el – ceea ce-l va flata. In plus, e un motiv plauzibil de invocat in momentul in care prietenii il vor intreba ce s-a intimplat intre voi doi.

Bineinteles, daca stie cite ceva despre trecutul tau (suficient cit sa realizeze ca nu flacara iubirii trecute e necazul) e cazul sa-i explici faptul ca ai niste probleme personale si n-ai starea de spirit necesara pentru a te implica intr-o relatie. Din fericire, el nu va mai insista; daca totusi o face, spune-i ca nu-i nimic serios, doar ca nu prea-ti vine sa te arunci cu capul inainte. Si din nou, asigura-l ca este o partida buna – tu n-ai fi o partenera ideala in perioada asta.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *