(P) Super-femeia, o noua realitate sociala

By  | 

Un studiu Ariel realizat pe femeile din România arată că acestea au o imagine bine conturată despre super-femei. Astfel, se poate vorbi de un Top 5 calităţi ale unei super-femei: întotdeauna are timp pentru familie (91%), este preocupată de imaginea şi de sănătatea ei (90%), îşi petrece timpul alături de un partener (84%), este disponibilă pentru prieteni şi pentru o viaţă socială (80%), are timp pentru hobby-uri (78%). 

Acelaşi studiu arată că pentru 98% dintre femeile din România, maşina de spălat este cel mai important aparat care ajută la economisirea timpului, în timp ce 96% au fost interesate de un detergent care să ofere aceleaşi rezultate la un ciclu de spălare mai scurt. Pentru că femeile au declarat că secretul unei super-femei este găsirea unor soluţii şi a unor produse care ajută la eficientizarea muncii gospodăreşti, alegerea partenerilor potriviţi, chiar şi pentru a spăla rufe, este esenţială pentru a reuşi ca super-femeie. Rezultatele impecabile sunt singurele rezultate care contează şi, de aceea, Ariel este singurul detergent recomandat de Indesit, în România, pentru îndepărtarea petelor la fel de eficient şi în ciclul scurt al maşinii de spălat.

Ariel îi încurajează pe consumatorii din România să le arate femeilor deosebite din vieţile lor recunoaşterea pe care o merită în fiecare zi. Peste 4000 de utilizatori au intrat pe pagina de Facebook Ariel România în perioada august – septembrie şi au nominalizat super-femeile care le influenţează vieţile, în cadrul unei aplicaţii dedicate. Iar miercuri, 9 octombrie, dezbaterea moderată de Cătălin Ştefănescu şi susţinută de Irina Schrotter, Vintilă Mihăilescu, Dragoş Bucur şi Monica Neaţu a confirmat faptul că super-femeia reprezintă o nouă realitate feminină şi cu o nouă provocare socială.

”Mit hollywoodian, super-woman a devenit model real de succes pentru femei mai ales in Statele Unite, largind aspiratia sociala de self made man la self made woman. In Romania, super-women nu are inca o imagine bine conturata, amestecand calitatile de "femeie totala", "femeie de succes" sau pur si simplu om deosebit. Dar super-femeia nu este o glumă, ci o realitate, o categorie socială care merită atenţie.” Vintilă Mihăilescu.

Ariel este un detergent inovator care livrează rezultate impecabile, de fiecare dată. Cu tehnologia de penetrare a tuturor straturilor de fibră textilă, Ariel dizolvă şi cele mai puternice pete. Dacă vrei să afli şi alte secrete care le ajută pe super-femei să facă faţă provocărilor unei zile pline, intră pe pagina de Facebook Ariel România.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *