(P) Femeile pe bune suntem noi!

By  | 

Pe la doisprezece-treisprezece ani făcusem o pasiune pentru toate trupele de fete pe care le vedeam pe MTV sau VH1. Erau așa frumoase, aranjate mereu… Chiar și când le surprindeau paparazzi într-un tricou mototolit și niște blugi rupți, tot arătau bine. Corpuri tonifiate, păr lung și sănătos, ten impecabil… femei ideale, ce să mai!

Apoi am început să fac o pasiune pentru actrițele din serialele americane: Eva Longoria și-ai săi dinți perfecți, Olivia Wilde cu privirea aceea pătrunzătoare, Sofia Vergara și sex-appeal-ul ei latino-american. Numai una și una.Mă rugam să ajung vreodată să le cunosc și îmi imaginam cum am putea fi cele mai bune prietene, am merge la shopping și la coafor împreună, toate într-un decor hollywoodian, of course!

Acum, când am ajuns om mare, femeie matură și independentă (cum mai râde prietenul meu pe seama mea când nu pot să desfac capacul la borcanul cu dulceață), mi se pare că tot timpul am fost înconjurată de femei… perfecte. Sau care, cel puțin la TV, păreau perfecte.

Dar există femeia perfectă? Poate că există, dar știu sigur că eu nu sunt una dintre ele. La fel cum nici prietenele mele, mama mea, sau oricare altă femeie din viața mea nu e. Știm prea bine că avem defecte, pe care ni le asumăm, și care ne fac să fim mai frumoase. Râdem cu gura până la urechi, chiar dacă nu avem dinții de un alb imaculat, plângem ca să ne descărcăm, pentru că nu ne sfiim să arătăm cine suntem cu adevărat. Iubim intens, ne supărăm la fel de intens și ne împăcăm și mai intens.

Cum stăteam eu să mă gândesc la toate lucrurile astea, am zis că poate mă ajută atotștiutorul domn Google să descopăr cât mai multe femei pe bune. Și, la o simplă căutare, am dat de un site unde erau sute de femei pe bune! Mare mi-a fost bucuria să văd că nu sunt singura care e preocupată să întâlnească astfel de femei, ci și Lactacyd vrea să descopere câte femei pe bune avem împrejur.

Partea faină la site-ul pe care l-a creat Lactacyd e că dacă nominalizezi pe cineva care crezi că e #femeiepebune, nu numai că îi faci persoanei respective o surpriză, dar puteți să mai și câștigați niște premii foarte mișto: lănțișoare de argint cu simbolul #femeipebune, kit-uri surpriză sau o apariție într-o revistă de femei. Mi-ar plăcea tare mult să ajung cu mama într-o revistă glossy, să mă mândresc cu ea.

Ah, am uitat să spun că le-am nominalizat pe: mama, soră-mea, Dana, Iuliana, Monica, Luciana, Alina, Violeta, Maria, Eliza. Asta pentru că merită toate! Și cred că am uitat-o pe Cristina… Dar nu-i nimic, o să intru în http://femeipebune.lactacydromania.ro/ și o adaug și pe ea.

Dacă ai și tu femei pe bune cărora vrei să le faci o surpriză, intră în aplicație, nominalizează-le și ai șanse să câștigi. Și vă mai zic un secret: toată lumea câștigă câte ceva!

Așadar, tu câte femei pe bune ai împrejur?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *