Online dating, merita sa incerci

By  | 

Cele mai multe cupluri din ziua de azi se formează online, pe Facebook sau pe alte reţele de socializare, dar şi cu ajutorul serviciilor de matrimoniale virtuale. Din păcate, la noi şi nu numai, multe persoane single se feresc să-şi ȋncerce norocul de frică să nu cumva să fie considerate disperate şi caudate de către prieteni, să nu dea de vreun “nebun” sau pentru că sunt convinse că toţi mint online. Dar adevărul, demonstrat statistic, este că toate afirmaţiile susţinute mai sus nu sunt general valabile şi că, dacă eşti single, merită să-ţi ȋncerci norocul online.
Luăm la rând toate miturile privind “online dating-ul” pentru ca tu să scapi de preconcepţii:

Bărbaţii de pe matrimoniale sunt nişte ciudaţi
Poate din cauza thriller-elor americane cu psihopaţi şi ucigaşi ȋn serie, dar şi din cauza unor poveşti romantice eşuate ale amicelor noastre, credem că pe site-urile de matrimoniale şi pe app-uri sunt numai personaje ciudate, de evitat.
Adevărul este că, statistic vorbind, o treime dintre utilizatorii de internet au recunoscut că şi-au făcut cont pe cel puţin o reţea de matrimoniale, iar aceştia sunt doar cei care au recunoscut… Astfel că printre milioanele de oameni care compun o treime din utilizatori, cu siguranţă există şi super-bărbaţi care din timiditate sau pentru că nu li se pare ok, nu agaţă fete ȋn bar sau cluburi. De altfel, ţi se pare că a agăţa un tip un bar este mai safe?

Reguli de eticheta in online dating

10 lucruri surprinzatoare despre online dating

Toţi vor crede că sunt  disperată
Aceasta este frica secretă a celor mai multe femei single care nu ȋndrăznesc să-şi ȋncerce norocul online. Dar, oare, dacă ieşi cu fetele ȋn oraş şi ȋncerci să agăţi nu este şi mai frunstant?
De asemenea, nu uita că bărbaţii pe care-i vei cunoaşte vor aparţine cel mai probabil unei tipologii restrânse, pe când, cu ajutorul unui app ai putea să cunoşti doar hipsteri, fani Mumford and Sons sau ai unui anumit autor şi stil de viaţă. Nu ţi se pare mai uşor şi mai safe aşa decât să te supui riscului de a o da ȋn bară ȋn lanţ până când găseşti ceva care merită?!

Creste-ti increderea in tine folosind online dating!

Toţi mint ȋn online
Conform unui studiu al Cornell University, 90% dintre cei care “practică” online dating mint, dar informaţiile mincinoase nu sunt dintre cele care ar conta cu adevărat, nu sunt cele care definesc cu adevărat persoana. Ele sunt legate de vârstă (ȋn această categorie intră mai ales femeile), greutate (din nou femei) şi ȋnălţime (aici suntem ȋntrecute de bărbaţi). Studiul arată că ne este frică să postăm minciuni prea mari online pentru că am putea fi descoperiţi de către o persoană la care ţinem cu adevărat.

 

Comments

comments