Oare nu m-a iubit deloc?

By  | 

Din pacate, niciodata nu poti cunoaste foarte bine pe cineva, nici chiar dupa ani buni de convietuire. Faptul ca tu ai descoperit tirziu si brusc ce fel de om este poate fi un rezultat al unei prefacatorii fara cusur; altminteri, ai fi putut oarecum detecta anumite semne de infidelitate sau ai fi stiut ca e un om care nu-si respecta cuvintul dat.

Nu in ultimul rind, ai fi intuit inclusiv ca nu da doi bani pe institutia mariajului de vreme ce si-a inchipuit ca o cerere in casatorie e ca o invitatie la cofetarie si poti deci miza pe ideea ca “daca apare ceva, te anunt eu daca mai mergem la prajitura sau nu”. Sau poate s-a gindit c-o sa refuzi!

Daca te uiti bine la fapte, ai sa constati ca n-a fost o mare pierdere. Ba mai mult, ar trebui sa multumesti sortii ca ti-a oferit o dovada cit se poate de clara ca acest barbat nu avea sa te faca fericita. In nici un caz sa nu gindesti ca e vina ta; astfel de lucruri se intimpla si persoanelor intelegatoare, corecte si cinstite, care iubesc neconditionat… Cit despre sentimentele lui pentru tine, nimeni nu poate intui raspunsul adevarat.

Nu ai de unde sa stii in ce moment a intervenit cealalta femeie, cit de veche e relatia lor sau ce anume l-a vrajit la ea. Orice-ar fi, incearca sa nu mai cauti raspunsul, poate ca odata il vei afla, oricit de tirziu. Cauta sa cunosti pe altcineva fara ca trecutul sa-ti influenteze viata sentimentala.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *