O tinem numai in certuri

By  | 

Certuri si probleme apar indiferent cita vechime are un cuplu. Exista perechi care vietuiesc un deceniu fara sa se casatoreasca, dupa care se prezinta la starea civila si depun actele de divort dupa numai citeva luni. Altii se casatoresc dupa citeva saptamini de cind s-au cunoscut si vietuiesc fericiti pina la adinci batrineti.

Iata deci ca nimeni si nimic nu poate garanta un viitor luminos unui cuplu. Desigur, e mult mai bine sa-l cunosti pe celalalt suficient de bine si sa te gindesti de doua ori inainte de a te casatori.

In cazul tau insa, lucrurile au ajuns intr-un punct in care nu trebuie sa mai privesti inapoi. Deci va trebui sa scapi in primul rind de ideea ca mariajul vostru a fost o greseala. Apoi va trebui sa identifici substratul certurilor voastre. Spui ca va certati din orice, insa nu acesta este motivul neintelegerilor.

Nu citeva firimituri pe masa sau un fir de par pe gresie constituie motivul real, ci tensiunea creata intre voi. Iar daca aceasta tensiune are legatura cu ceva ce unul dintre voi a facut si celalalt nu poate trece cu vederea, sfatul meu este sa discutati cu calm, sa lasati orgoliile deoparte si sa realizati ca o casnicie nu e o relatie trecatoare. Poate revii sa ne spui ce ar fi putut crea aceasta tensiune intre voi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *