Nu ma mai simt atrasa de el

By  | 

Nu, categoric nu e totul pierdut atita vreme cit ai inca sentimente pentru partenerul tau (si el pentru tine). S-ar putea foarte bine sa fie doar o perioada trecatoare din viata voastra; ceea ce numesti tu lipsa de atractie se poate pune pe seama stresului.

Pe de alta parte, aceeasi reactie poate aparea daca viata de cuplu este monotona; instalarea rutinei (inclusiv in viata sexuala) poate sa constituie o bariera peste care nu mai esti tentata sa treci, fiindca stii de fiecare data ce anume te asteapta.

In primul rind va trebui sa enumeri motivele pentru care nu te mai simti atrasa de sotul tau. Apoi, aminteste-ti ce anume ti-a placut atunci cind te-ai indragostit de el. De asemenea, trebuie sa te intrebi daca nu cumva problema vine din partea ta: spui ca faci dragoste cu el doar de dragul lui. Afla ca, desi nu ti-o spune, el simte asta si, ca urmare, nu-si mai da silinta sa te satisfaca daca vede ca tu nu reactionezi.

Incercati sa va diversificati putin viata sexuala: schimbati locul, faceti calatorii numai voi doi si abordati alte tehnici erotice fata de cele experimentate pina acum. Si, nu in ultimul rind, comunicati, mai ales in pat! Este foarte important sa vorbiti despre absolut orice, iar viata sexuala nu face exceptie, mai ales ca ea evolueaza impreuna cu relat ia. Tine-ne la curent!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *