Nu lasa greselile trecutului sa iti afecteze viitorul

By  | 

Nu lăsa trecutul să îţi definească viitorul 

Orice s-a întâmplat în trecut nu mai poate fi schimbat, ci va rămâne în viaţa ta veşnic. Nu poţi să fugi sau să te ascunzi de trecut, aşa că mai bine caută o modalitate să te împaci cu el, să îl accepţi ca făcând parte din identitatea ta. În schimb, posibilităţile viitorului sunt infinite şi imprevizibile – orice lucru minunat ţi se poate întâmpla, doar dacă îl laşi. 

 

 

Scapă de obiceiurile nocive

Viciile vin din trecut şi de multe ori sunt provocate de o întâmplare nefericită. Scapă de obiceiurile care îţi fac rău, devino o persoană mai bună şi mai puternică faţă de cea care ai fost. Poate că atunci ai fost destul de slabă încât să cedezi tentaţiilor, acum trebuie să-ţi demonstrezi că nu mai eşti la fel. E nevoie de mult efort, dar rezultatul va merita!

 

 

Caută remedii alternative

Sunt situaţii în care nu te ajută doar să vorbeşti despre un mement nefericit, care te bântuie neîncetat. În această situaţie trebuie să cauţi o altă modalitate de a te refula şi de a-ţi canaliza energia într-un scop pozitiv. Poţi să începi să practici un sport nou, să înveţi să meditezi sau să îţi dezvolţi o pasiune pe care ai neglijat-o. Aceste obiceiuri noi îţi vor aduce satisfacţie şi te vor ajuta să nu te mai concentrezi asupra aspectelor negative ale vieţii. Poate că o pictură este modalitatea potrivită în care arăţi lumii toată durerea ta.

 

 

Înconjoară-te de pozitivitate

Una dintre legile nescrise ale universului face ca atunci când gândeşti negativ, atragi energiile negative şi ţi se întâmplă doar lucruri rele…Începe să crezi în tine şi în puterea ta de a-ţi modela destinul şi ai să vezi că lucrurile bune nu ţi se vor întâmpla, ci le vei crea tu pentru tine. Nu lăsa pe nimeni să îţi spună ce poţi su nu să faci, decide tu ce e mai bine pentru tine!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *