Nu ii suporti pe amicii iubitului?

By  | 

Caută lucruri pe care le aveţi în comun.

Altele în afară de iubitul tău, binenţeles. Deşi amicii iubitului tău se poartă ca o turmă de adolescenţi mai degrabă, în loc de bărbaţi maturi, este absolut imposibil să nu aveţi, totuşi, ceva în comun. Dacă iubeşti animalele, şi ei la fel, încearcă să aduci asta în discuţie atunci când sunteţi împreună. Şi cu siguranţă că nu este singurul subiect asupra căruia sunteţi deacord.

Fii fermă, dar prietenoasă.

Poate că nu eşti neapărat interesată să asculţi confesiunile amicului despre cât de multă bere poate să bea, însă nu este cazul să te ridici contrariată de la masă. Nu trebuie nici să te prefaci că îl adori, ci doar să fii minim de prietenoasă, pentru iubitul tău. Până la urmă, nu trebuie să îi suporţi prea mult pe amicii lui, tu pleci acasă cu bărbatul visurilor tale.


 

Priveşte-i din altă perspectivă.

Deşi fiecare are propria părere despre ce este şi ce nu este amuzant, fii relaxată şi  nu lăsa umorul copilăresc al amicilor iubitului tău să te supere. Dacă într-adevăr fac glume ofensatoare şi sexiste nu este nevoie să stai să le asculţi. Ştii deja ce să aştepţi de la ei, aşa că nu este nevoie să îi laşi să te mai afecteze.

Evită-i la nevoie.

Pe de o parte, acest gest poate constitui un motiv de bucurie pentru ei, pot să vorbească şi să se comporte fără perdea. Iar tu vei avea ocazia perfectă să mergi liniştită la shopping sau la întâlnire cu amicele tale. În orice caz, nu te sfătuim să îi interzici iubitului să se mai vadă cu ei.

 

 

Spune-i iubitului tău ce simţi.

În primul rând, sinceritatea este cea mai bună metodă de a rezolva problemele. Explică-i de ce nu îi placi pe amicii lui, poate că el va reuşi să îţi explice de ce îţ este greu să te înţelegi cu unul sau cu toţi prietenii săi, poate că este o simplă neînţelegere şi trebuie doar să îţi explice cum stau lucrurile cu .

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *