Nu consumi bauturi calde? 11 probleme pe care doar tu le intelegi!

By  | 

Să nu îți placă să bei băuturi calde, mai ales în sezonul rece, poate fi dificil. Iată 11 probleme pe care doar tu le poți înțelege.

 1. Când cineva te invită la o cafea ai prefera să ai programare la dentist. Nu, nu vreau să ne întâlnim pentru a discuta la o cafea cu lapte!
 2. Oamenii te judecă atunci când află că nu îți place ceaiul. Cum poți prefera o băutură rece în loc de apă caldă cu un sac de frunze în ea?
 3. Trebuie să explici mereu de ce nu îți plac băuturile calde, pentru că mereu te invită cineva la o cafea sau un ceai. Nu, mulțumesc!
 4. Toți se așteaptă să le faci cafea sau ceai, chiar dacă ție nu-ți iese nimic din asta și e greu de explicat de ce nu știi să le prepari.
 5. Să pregătești o băutură caldă pentru colegi sau șeful tău e o experiență groaznică pentru că nu știi ce anume să faci. Trebuie să torni întâi laptele? Cafeaua? Zahărul? Cineva să mă ajute!
 6. Nu vei înțelege niciodată bucuria pe care o simt oamenii atunci când Starbucks schimbă paharele în fiecare sezon. Nu ți-au plăcut băuturile calde nici înainte, ce diferență ar face culoarea paharului?
 7. Nu poți posta pe Instagram poze cu căni de cafea drăguțe ca toată lume, iar un pahar de apă nu arată cool.
 8. Te simți ca un copil când comanzi altă băutură, iar cei din jurul tău beau cafea.
 9. Nu îți plac ceaiurile de fructe sau cafeaua cu arome. Miros atât de bine, dar au un gust atât de prost!
 10. Nu poți bea ceva seara pentru a te încălzi și a te face confortabilă, dar pentru asta există supa și, mai important, pizza!
 11. Ce să mai spunem de persoanele care beau băuturi calde vara? Cafea pe șezlong, ceai în grădină, ciocolată caldă la plajă, în timp ce citești o carte. Ce e nebunia asta?

În concluzie, să nu ne placă băuturile calde nu e o crimă, așa că nu ne mai judeca!

 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *