Nervoasa? 5 trucuri pentru a te calma rapid

By  | 

De cele mai multe ori când suntem nervoase sau super-stresate şi anxioase, ni se pare că starea de “ca pe ace” nu va trece niciodată, atât de intens o resimţim… De fapt, calea către starea de pace şi calmitate este mai aproape decât te-ai gândi, ajunge să respire adânc de câteva ori, să-ţi spui că nu are rost să te enervezi sau surmenezi din toate “prostiile” şi să pui ȋn aplicare unul dintre trucurile de mai jos:

Ieşi afară, respiră şi analizează
De cele mai multe ori, motivele pentru care ne enervăm nu au acoperire ȋn realitate sau le acordăm o exagerată importanţă din cauza oboselii sau stresului acumulat.

Astfel, ȋn momentul ȋn care observi că eşti gata să sari la gâtul cuiva care a ȋndrăznit să deschidă gura şi să spună ceva ce te-a iritat, ridică-te de pe scaun, ieşi din ȋncăpere, preferabil afară, ia o gură de aer şi ȋntreabă-te dacă nu cumva reacţia ta este foarte exagerată. De cele mai multe ori este…

Făcând acest exerciţiu de câteva ori te vei obişnui să te gândeşti de cinci ori ȋnainte de reacţiona virulent, iar acest lucru nu poate fi decât minunat.

Intră pe calm.com
Descarcă app-ul Calm sau intră pe salvatorul site. Vei avea parte de o călătorie ghidată către starea de calm care va include meditaţie cu un fundal sonor la alegere şi efecte sonore speciale pentru ca tu să ai partea de pace şi echilibru mental.

Fă un compliment, zâmbeşte-ţi fals ȋn oglindă
Doar faptul că alegi să faci ceva pozitiv, ca a complimenta o colegă pentru o rochie frumoasă sau că-ţi zâmbeşti cam strâmb ȋn oglindă, te va face să te calmezi puţin. Fă şi haz de necaz privind situaţia ȋn care te afli şi vei dezamorsa bomba nervilor instantaneu.

Stii ce este o cadere nervoasa?

Sexul si ce poti trata cu el

Comments

comments