Nereusitele lui profesionale ne-au indepartat

By  | 

Este normal ca un barbat care are probleme profesionale si financiare sa nu mai aiba ca prioritate casatoria. Este un gest de maturitate din partea lui ca se gindeste la viitorul vostru material inainte de a se casatori.

Problema este ca tu nu ai fost sincera nici cu tine si nici cu el. Pentru tine casatoria este foarte importanta, cu toate ca nu vrei sa recunosti acest lucru. Nu i-ai spus nici lui acest lucru pentru a nu-l forta. Insa pentru tine este important sa fii in rind cu lumea.

Te-a deranjat atit de mult faptul ca el a aminat casatoria si ti-a dat peste cap planurile, incit ai luat-o ca pe o mare jignire. Gestul tau ,,altruist” de a-l parasi este razbunarea perfecta pentru ca ti-a stricat planurile.

Invata sa fii sincera atit cu tine, cit si cu partenerul tau. Daca il mai vrei inapoi, atunci lasa la o parte orgoliul ranit si discuta-ti nevoile cu partenerul.

Comments

comments

1 Comment

  1. maya

    5 October, 2015 at 13:42

    Nu sunt de acord in totalitate. Consider ca e un gest de maturitate si responsabilitate ca un barbat sa constientizeze ca a avea o casnicie, o familie inseamna mai multe indatoriri. E superb sa realizeze ca e o responsabilitate majora, asta inseamna ca nu trateaza cu superficialitate un subiect atat de important, ca respecta valoarea unui astfel de angajament si ca te poti baza pe el. Pe de alta parte, trec printr-o situatie similara si vad lucrurile diferit. Iubitul meu nu s-a indepartat de mine, sustine ca vrea sa facem acel pas doar ca acum nu e momentul potrivit din cauza ca nu se afla unde-si doreste. Faptul ca nu avanseaza profesional acum asa cum isi doreste nu afecteaza f mult latura financiara, dar el are anumite vise referitor la ceea ce ar trebui sa ofere unei familii, vise aduse la un maxim extrem, de genul, daca nu reuseste ce vrea, poate ne si despartim.
    Indepartarea de partener pt frustrari profesionale e din punctul meu de vedere, care traiesc o situatie asemanatoare e semn de slabiciune. Un om puternic nu renunta, si din contra ar trebui sa aprecieze ca este iubit pt ceea ce e nu pt ceea ce si-ar dori el sa fie.

    Nu sunt disperata sa ma marit, multa vreme nici nu am considerat ca e necesar sa fac vreodata acest pas, dar nici nu vreau ca relatia mea, ce construiesc cu cineva sa fie intr-o asemenea nesiguranta incat sa atarne de evolutia profesionala. Sunt multe familii frumoase, reusite, care au o viata admirabila, copii frumosi si educati, fara lipsuri majore, fara vreo necesitate de a-si petrece vacantele in lux exorbitant, sau brand-uiti din cap pana n picioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *