Ne-am cunoscut pe internet si ne-am indragostit

By  | 

Ma bucur pentru povestea de iubire pe care o traiesti si pe care ai hotarit sa o impartasesti cu noi. Un amanunt mi-a atras atentia… Spui ca era logodit de patru ani, dar si-a parasit iubita pentru tine. Din experienta, stiu ca barbatii sint destul de lasi cind este vorba de a lua o decizie, asa ca ne vom ruga pentru ca el sa-si tina cuvintul.

De obicei, barbatii lasa pasarea din mina doar dupa ce au in cealalta mina un stol. Ei sint adeptii dualismului si nu vor sa supere pe nimeni, asa ca, de multe ori, cind trebuie sa aleaga intre fosta si actuala prietena, le aleg pe amindoua. Iti spun toate astea nu pentru a te descuraja, ci pentru a te pune in garda, deoarece o relatie de patru ani cu “fosta” logodnica inseamna destul de mult.

Pe de alta parte, nu suna ciudat sa iubesti un barbat din Egipt, pentru ca iubirea nu are nationalitate si, cu certitudine, nu sinteti singurii care s-au cunoscut, se iubesc si au ajuns sa fie impreuna prin intermediul internetului.

Iti dau un mic sfat… Pastreaza, totusi, o mica doza de scepticism, ca sa fii pregatita si pentru varianta in care el nu e chiar asa cum ti-a dat de inteles pe net.

Eu iti doresc sa-ti implinesti visul cit mai curind. Sa ne scrii continuarea povestii tale de iubire.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *