Motive pentru care nu ti-a dat inca intalnire

By  | 

1.Speră să faci tu primul pas. E posibil să te placă foarte mult, dar este mult prea timid ca să îţi spună ceva. Ori de câte ori vorbiţi, speră ca tu să faci primul pas şi să-l inviţi în oraş. 

2.Nu vrea să spună nimic până nu e absolut sigur că vei accepta. Trage de timp pentru a primi de la tine suficiente semnale că şi tu îl plăci. Este genul de bărbat care despică firul în patru şi îţi urmăreşte fiecare reacţie pentru a ştii când trebuie să facă pasul. 

3.Îi este frică să nu strice prietenia dintre voi. Sunteţi foarte buni prieteni, iar lui îi este frică să nu piardă prietenia ta. 

4.Tocmai a ieşit dintr-o relaţie serioasă. Te place foarte mult, dar încă se recuperează după o despărţire. Lasă-l să-şi vindece rănile.

5.Nu s-a hotărât încă. Ştie că îl plăci, dar nu e hotărât. Te ţine cu sufletul la gură până se va hotărî dacă vrea o relaţie de durată.

6.Pur şi simplu nu te place. Este un adevăr dureros, dar e bine să-l ştii. Renunţă pentru că sigur nu te va invita în oraş.

7.Te place şi asta îl face să se simtă ciudat. Ori de câte ori te vede tresare şi inima îi bate mai repede. Dar nu e sigur dacă eşti “genul” lui.

8.Te place prietenul lui. Prietenul lui a spus primul că te place şi acum el nu mai poate face nimic. Este o înţelegere tacită între ei, şi deşi şi el te place, nu poate interveni. 

9.Fostul tău iubit îi este prieten. E nevoie să aştepte ceva timp până să facă primul pas, mai ales că nu ştie exact care este situaţia dintre voi doi. Ar putea să nu mai ezite, dar nu vrea să-şi strice prietenia cu fostul tău iubit.

10.Habar nu are că îl plăci. Poate te place, poate nu, dar oricum nu ştie că simţi ceva pentru el. Ori eşti prea subtilă, ori el nu înţelege apropourile. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *