Monstrul… erotic

By  | 

Nu e mare lucru faptul ca iubitul tau e mai nou amator de sex in afara dormitorului – vrea doar ca viata voastra sexuala sa fie mai spontana, mai excitanta si, de ce nu, mai amuzanta. Un decor nou-nout precum toaleta unui bar sau bancheta din spate a masinii a creat o oportunitate la care partenerul tau spera de mult si nu e inca pregatit pentru a reveni in traditionalul pat.

Ca ai creat un monstru… e foarte adevarat, insa e vorba de unul bun. Misiunea ta este acum sa dresezi salbaticul monstrulet sa inceapa sa pretuiasca din nou sexul in pozitie orizontala in asternut. Care ar fi strategia? Pur si simplu, nu lasa rutina sa puna stapinire pe viata voastra intima, incearca sa fii foarte creativa in dormitor.

Citeva sugestii: jucarii sexuale nemaiincercate, noi pozitii, schimbarea stilului. De exemplu, daca el e cel care face primul pas, surprinde-l placut asezindu-l pe spate. Apoi cerceteaza fiecare particica din trupul lui. Daca obisnuiti sa stingeti luminile atunci cind faceti sex, aprinde-le. Sau daca de obicei totul se desfasoara pe “silent”, acompaniati-va gemetele cu o muzica special aleasa. Orice abatere de la normal ii va suscita din nou interesul fata de “tavalelile” din dormitor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *