Mişcări smart în carieră

By  | 

De ce este nevoie, mai exact, ca să ajungi în vârf? Am întrebat şapte jucători cu putere de decizie… Și iată care au fost sfaturile lor.

Mac this shit! Am șters-o de-aici.

Petrece toată noaptea într-o locație precum Ibiza. Învaţă o limbă străină (pe care nu o vei folosi niciodată). Fii într-o relaţie cu cineva care nu are nici job, nici speranţă, nici suflet. Suntem cu toţii conştienţi de ≪ritualurile de trecere≫ pe care trebuie să le depăşim în drumul spre a deveni ≪o persoană completă≫ în viaţa noastră personală… Dar care este situaţia atunci când vorbim strict de cariera noastră? Ce momente trebuie neapărat să trăim ca să putem deveni femei de succes în toată puterea cuvântului? Şapte femei de afaceri ne-au mărturisit care au fost provocările pe care şi le-au asumat pentru a ajunge să conducă:

Fii un lup singuratic

„În fiecare an, am mers singură la festivalul de comedie Just for Laughs, în Montreal. Sunt atât de multe evenimente de networking unde, dacă mergi singură (ca să poţi vorbi cu cât mai mulţi oameni), te poţi bucura de mai multe oportunităţi. Întotdeauna am considerat că nu este necesar să fii cu ochii pe cei mai importanţi oameni dintr-o încăpere, cu o privire care nu spune nimic de fapt. Ci, dimpotrivă, să te focusezi pe a fi prietenos, fără să vorbeşti direct despre job.” — Kitty Laing, manager Comedy at United Agents.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de decembrie a revistei Cosmopolitan România.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *