Minciunile pe care le spui parintilor la 20 de ani

By  | 

Știm cu toții că nu e bine să minți, însă există anumite minciuni pe care toți le spunem părinților, când avem 20+ ani. Iată care sunt acestea.

„Nu, nu locuiesc cu prietenul meu. Am casa plină de lucrurile sale pentru că îmi place să le strâng…”. Da, își păstrează hainele aici, aduce mâncare, are mașina parcată în fața blocului pentru că nu le poate lăsa la el, colegul său de apartament este cleptoman. Mă înțelegeți, nu?

Inapoi la parinti dupa facultate

„Sigur că am pus banii aceia deoparte, nu am cheltuit 300 lei pe niște cizme… deși ar putea fi considerate o investiție!” Banii pe care i-am pus deoparte până acum pentru urgențe poate vor ajunge la 10 lei curând…

„Iau pastile anticoncepționale doar pentru a-mi trata acneea.” Serios, ce e aia sex? Haha… Eu n-am idee…

„Bineînțeles că vreau să mă căsătoresc și să fac un copil curând!” Mă gândesc la asta de fiecare dată când pierd timpul cu tipi aiurea din club care nu vor fi pregătiți de căsătorie decât când vor avea 70 de ani. Probabil nici atunci.

Cum iti prezinti noul iubit parintilor?

„Vai, nu, nu ies niciodată seara singură din casă!” Am un prieten bun la care apelez în situațiile acestea, e masiv și are grijă să nu fiu atacată pe stradă. Mulțumesc, drag prieten imaginar!

„Beau alcool atât de rar… Poate un pahar-două, apoi mă gândesc că e vremea să plec acasă!” Nici măcar nu aș avea cu cine să beau, mai ales pentru că prietenii mei sunt atât de cuminți și serioși.

„Dorm mereu 8 ore pe noapte, așa e sănătos.” Ca în weekend, când am ajuns beată acasă la 4 dimineața și am dormit 8 ore!

„Merg des la doctor și îi pun foarte multe întrebări, pentru a fi sigură că sunt sănătoasă!”

„Da, sunt într-o relație cu un tip grozav!” Doar că acum e în spațiu, nu îi puteți întâlni…

10 sfaturi practice la intalnirea cu parintii lui

„Nu dorm niciodată până la prânz, nici măcar în weekend-uri.” Mă trezesc la 7 dimineața în fiecare zi, în felul acesta pot face sport și îmi pot lua vitaminele pe care mi le-ați trimis.

„Gătesc mereu acasă, în felul acesta știu sigur că am o alimentație proaspătă și echilibrată.” Vă rog, nu veniți niciodată neanunțați la mine acasă!

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *