Millennium Bank ofera dobanda de 11% la contul curent in lei

By  | 

Cele doua conturi curente – in lei si in euro – fac parte din Pachetul Exclusiv oferit de Millennium Bank.

Acest pachet include Card de debit Visa Electron si Card de debit suplimentar gratuit, precum si acces gratuit la Internet Banking si Call Center, si un Descoperit de Cont de pana la sase salarii nete.

In plus, detinatorii unui Pachet Exclusiv au comision zero la retragerea de numerar de la bancomatele Millennium Bank.

“In acest moment, Millennium Bank ofera cele mai bune dobanzi de pe piata aplicate unui cont curent in lei si euro. Pachetele de produse si servicii Millennium Bank sunt definite in functie de nevoile clientilor nostri si, nu in ultimul rand, in functie de evolutia constanta a acestor nevoi.

Strategia noastra este aceea de a ne adapta mereu pietei si modului in care se modifica necesitatile financiare ale clientilor nostri”, a declarat Eliza Erhan, Director Departamentul de Dezvoltare Produse Persoane Fizice, Millennium Bank Romania.

Pachetul Exclusiv ofera beneficii suplimentare in cazul incasarii salariului prin Millennium Bank. Aceste beneficii includ costuri preferentiale la alte produse si servicii ale bancii.

De asemenea, Millennium Bank se concentreaza pe promovarea si perfectionarea permanenta a metodelor alternative de acces la serviciile bancare – Internet Banking si Call Center.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *