Metoda revolutionara pentru a scapa de celulita

By  | 

Criolipoliza este o alternativă "blândă" la intervenţiile chirurgicale sau la liposucţie. Prezentate săptămâna trecută la Monaco, la Congresul mondial de medicină anti-îmbătrânire, aparatele de criolipoliză au convins deja câţiva medici din cei 8.000 de participanţi la acest eveniment, scrie RTV.NET

 

 

Fără dureri pentru pacient şi nefiind nevoie de nicio anestezie, metoda a fost inventată pentru eliminarea "blândă" a celulitei, la un preţ destul de mare totuşi: şedinţa de o oră costă 700 euro şi în timpul ei adipocitele se degradează natural fără să lezeze ţesuturile, cu ajutorul unui ac sau al unei incizii.

 

 

Pentru a explica mai bine felul în care funcţionează procedeul, s-a făcut o paralelă cu o bucată de unt. "Dacă puneţi o bucată de unt la frigider, ea se întăreşte, faţă de un pahar cu apă care se răceşte doar. Acest lucru înseamnă că acestă tehnică acţionează numai asupra grăsimii, în timp ce alte procedee afectează şi celelalte ţesuturi", spun inventatorii.

Această tehnică de eliminare a celulitei  dă rezultate spectaculoase în două luni, până la 30% din grăsimea localizată fiind înlăturată într-o singură şedinţă.

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *