Mama-soacra ma ignora

By  | 

Situatia ta imi aminteste de filmul cu “soacra de cosmar”… Nu esti nici prima, nici ultima femeie care are probleme cu mama iubitului. Se pare ca mamele de baieti sunt foarte pretentioase (ba chiar imposibile) atunci cand vine vorba despre femeia care sa le rapeasca odorul de sub aripa protectoare. Nici o femeie nu e potrivita pentru el, si chiar de indeplineste toate calitatile, tot gaseste o chichita, acolo, pentru a se pune de-a curmezisul.

Nu stiu daca la tine e problema de varsta (desi doi ani aproape ca nu-s sesizabili, doar daca nu spera ca fiul ei sa umble cu femei foarte-foarte necoapte), insa pot sa-ti garantez ca daca erai mai mica decat el, era acelasi lucru. Daca la prima voastra intalnire a tacut malc, a facut-o pentru ca te masura din cap pana-n picioare si iti sorbea fiecare vorbulita, doar-doar o sa scapi vreun porumbel, ceea ce i-ar fi servit ei drept proba la procesul impotriva ta.

Ar mai fi si faptul ca mamele de baieti se asteapta ca fiii lor sa se capatuiasca cu partenere alese de ele: “Fata doamnei Ionescu, doctorita…”. Nu-ti face probleme din cauza asta, important e sa te intelegi cu fiul ei; iar daca ea va incerca sa va desparta, nu-i intoarce “favoarea”. Cauta sa rezolvi situatia cu tact; e periculos sa lucrezi la a-l monta pe iubitul tau impotriva ei. Cat despre relatia cu ea, mai “rarut”, ca-i mai dragut!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *