Ma iubeste, nu ma iubeste

By  | 

Numai tu poti sa-ti raspunzi la intrebarea asta. Primul pas este sa definesti iubirea. Apoi sa cauti sa afli o definitie realista a iubirii si sa vezi daca semnele corespund cu atitudinea iubitului tau fata de tine.

Cit despre schimbarea lui, sa stii ca nu tine neaparat de sentimente; gesturile frumoase marcheaza de obicei inceputul relatiilor si nu dureaza foarte mult. Ar fi fost util sa ne povestesti si cum a decurs impacarea voastra.

Din cite intelegem noi, tu ai fost cea care a tinut mai mult sa fiti din nou impreuna. Daca e asa, iata motivul atitudinii lui fata de tine. E sigur pe el, l-ai convins ca esti dependenta de prezenta lui in viata ta, asa ca nu vede nici un motiv sa se straduiasca.

Ceea ce nu am reusit noi sa intelegem este partea cu “am hotarit sa ne despartim”. Cine a decis asta, tu sau voi? Este un aspect important, pentru ca, daca tu ai fost cea care a dictat asta (mai ales dupa ce v-ati facut planuri de casatorie), e posibil sa te considere schimbatoare sau sa se teama ca relatia voastra nu ii confera siguranta. Si barbatii au nevoie sa li se confirme asta, nu numai femeile!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *