5 lucruri pe care femeile însărcinate nu vor să le audă

By  | 

Sarcina este o perioadă minunată din viața unei femei, dar aduce și foarte mult stres, oboseală, nesiguranță și frică. Iată ce să nu spui unei femei însărcinate.

Cu siguranță ai și tu prietene sau colege care sunt însărcinate. COSMO a făcut o listă cu cele mai des întâlnite lucruri pe care acestea le aud de la cei din jur… dar care le enervează foarte tare.

5 lucruri pe care femeile însărcinate nu vor să le audă

Wow, ce mare te-ai făcut!

Orice femeie vrea să se mândrească cu o siluetă frumoasă, dar, în timpul sarcinii, acest lucru este imposibil. Deși orice viitoare mamă e conștientă de faptul că e absolut normal să se îngrașe în această perioadă și știe că își poate recăpăta silueta după naștere, e groaznic să i se atragă atenția că s-a îngrășat.

Citește și: Cum îi spui că ești însărcinată?

Ar trebui să te odihnești mai mult!

Da, femeile însărcinate nu pot face întotdeauna sport sau curățenie prin casă, dar asta nu înseamnă că trebuie să stea degeaba toată ziua. Dacă prietena ta simte că poate face puțină mișcare, foarte bine! Nu a devenit invalidă, e doar însărcinată!

Aș vrea să poți consuma și tu alcool!

Orice femeie știe că nu ar trebui să consume alcool dinainte să rămână însărcinată, dar acceptă acest lucru. Evident, și ea ar vrea să iasă cu tine în oraș la un cocktail și deseori îi este dor de aceste momente. Nu o face să se simtă vinovată că nu mai poate bea alcool câteva luni!

Dormi prea mult!

Cum am spus și mai sus, sarcina aduce cu ea și oboseală. Este absolut normal ca în această perioadă femeile să doarmă mai mult. Crezi că ei îi place să își piardă toată ziua dormind?

Citește și: Ce trebuie să știi despre testele de sarcină 

Ce casă dezordonată ai!

Dacă prietena ta te invită la ea acasă, să nu cumva să îi spui așa ceva! Bineînțeles că are casa dezordonată – cine are timp de mers la medic, la shopping pentru haine de copii și jucării, la birou, să gătească, să se odihnească ȘI să aibă casa curată și ordonată în fiecare zi? Mai bine ai întreba-o dacă are nevoie cu ajutor prin casă sau la cumpărături.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *