La agatat…pe Facebook. Do’s & Dont’s

By  | 


Don’t:
Nu răspunde avansurilor online dacă eşti într-o relaţie. Iubitul tău nu este fan social dar el există în viaţa reală. Chiar dacă e on-line, se ia în considerare ca înşelat!

 

 

Do: Construeşte-ţi un profil real, cu pozele tale neprelucrate. Astfel vei avea şanse mai mari ca tipul cu care flirtezi pe net să te placă şi în viaţa reală. Dar în acelaşi timp există posibilitatea să nu îl recunoşti tu la întâlnire dacă sinceritatea nu este punctul lui forte.
 
Don’t: Nu confunda o simpatie cu o posibilă relaţie. Îţi dă ”like” la toate postările şi aveţi conversaţii lungi în noapte. Ok, sună destul de serios în termeni de on-line însă poate că este atras doar de personalitatea ta. 
 
 
 
 
Do: pune-l la încercare să vezi dacă se ridică la înălţimea aşteptărilor tale. Spune-i o minciună de genul ”ies în club în fiecare seară” să vezi cum reacţionează. Dacă este entuziasmat înseamnă că este interesat de o pradă uşoară. Dacă se declară surprins / dezamăgit înseamnă că este interesat de persoana ta.
 
Don’t: Fii activă în viaţa off-line fără să o umpli pe cea din online. Fără ceck-in din jumătate în jumătate de oră şi fotografii din toate cluburile pe care le frecventezi cu grupul de ”răţuşte”. Vei lăsa impresia că eşti o persoană superficială.
 
 
 
 
Do:  Fii selectivă cu cei pe care îi accepţi în lista de prieteni şi din cînd în cînd e bine să faci şi ”curăţenie” printre ei.  Dacă nu îţi face o primă impresie bună atunci este clar că nu veţi avea interese comune.
 
Don’t: Nu accepta să ieşi cu oricine şi nu invita la cafea pe oricine. Eventual, ia o prietenă cu tine dacă întâlnirea voastră se va petrece într-un loc necunoscut pentru tine. Cel mai bine tu stabileşti termenii întâlnirii.
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *