Iubeste-ti formele, oricat de generoase!

By  | 

Formele generoase reprezintă de cele mai multe ori un impediment în calea succesului unei femei şi asta nu din cauza prejudecăţilor oamenilor. De vină sunt complexele, care pun stăpânire pe mintea lor!

Şi tu eşti o tipă ”cu forme”? Ei bine, învaţă să îţi accepţi corpul şi să îl iubeşti aşa cum este!

Nimeni nu este pefect! Da,inclusiv modelele sunt frustrate şi nemulţumite de trupul lor şi de felul în care arată, oricât de greu de crezut ţi se pare. Aşadar, slabă sau voluptuoasă, tot vei avea nemulţumiri!

Îndreaptă-ţi energia negativă către scopuri pozitive. Dacă acorzi atâta importanţă aspectului fizic şi te simţi complexată de corpul tău, atunci poate ar fi cazul să faci ceva în privinţa aceasta. Convoacă-ţi prietena cea mai bună sau iubitul să îţi devină antrenor în procesul de schimbare. Ai nevoie de cineva care să te încurajeze şi să te susţină. În 2 este mai uşor să stai departe de tentaţii dar mai ales să te ţii de promisiuni şi de regimul alimentar.

Stai departe de ”dietele minune”, care îţi promit că o să slăbeşti în timp record, pentru că vând vise. Şi chiar dacă ar fi aşa, apare efectul de yo-yo, când după ce vei termina regimul, vei pune la loc dublul kilogramelor pe care le-ai dat jos. Dacă eşti o tipă cu picioarele pe pământ ştii că schimbările, mai ales cele durabile, nu apar după o zi pe alta! Eşecul dietelor minune te vor deprima şi te vor face să renunţi să mai încerci.

Găseşte-ţi un mentor, sau mai mulţi! Aceştia pot fi persoane din viaţa reală sau chiar din showbiz. Stai de vorbă cu cineva care a reuşit să îşi schimbe viaţa sau felul în care o priveşte, şi şi-a acceptat formele generoase. Spre exemplu, Christina Hendricks (foto) este o actriţă foarte apreciată, care are un trup departe de standardele normale de frumuseţe, dar care a reuşit să se impună datorită talentului şi a farmecului pesonal.

Acceptă-ţi calităţile. Nimeni nu ştie să accepte un compliment şi să îl asimileze aşa cum trebuie. Este foarte important să îţi cunoşti calităţile şi să crezi în ele şi în puterea lor. Acestea te pot ajuta acolo unde fizicul nu o poate face. Poţi fi o tipă foarte populară datoarită faptului că eşti carismatică, nu pontru că ai o talie de viespe. Oamenii se adună în jurul tău pentru că spui glume bune, nu pontru că porţi decolteuri adânci.

Nu îţi mai ascunde corpul. Cere ajutorul cuiva care se pricepe, să îţi creezi o garderobă care să te avantajeze. Învaţă ce croieli îţi pun formele în evidenţă, ce culori îţi vin bine şi ce imprimeuri trebuie să eviţi. Îmi aminteşti dezastrul vestimentar al lui Kim Kardashian de la gala MET 2013, când a venit îmbrăcată cu o rochie cu imprimeu floral bogat, care o făcea să pară şi mai corpolentă decât era cazul?

Adoptă un stil de viaţă sănătos: fără excese alimentare dar şi fără restricţii majore. Fă mai multă mişcare, fără să te epuizezi. Fă loc gândurilor pozitive şi goneşte complexele din mintea ta. Fă-ţi complimente zilnic şi propune-ţi mereu obiective realizabile. Tot ce faci trebuie să fie din şi cu plăcere, pentru a avea şi rezultate.

Iubeşte-te pe tine şi te vor iubi şi ceilalţi!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *