Inapoi la fosta nevasta

By  | 

Nesiguranta unui barbat are urmari grave pentru o relatie. Se pare ca iubitul tau este dependent de grija cuiva – de aceea a alergat inapoi la fosta sotie in momentul in care tu ai fost suparata pe el. Comportamentul lui poate are la baza educatia primita in copilarie: daca era genul de copil care era certat de unul si impacat imediat de celalalt parinte, a fost obisnuit sa aiba mereu un sprijin si un aliat.

Desigur, refugierea lui in bratele fostei neveste depinde in foarte mare masura de motivul pentru care ati avut disputa respectiva. Daca l-ai jignit, el a cautat alinare la cineva cu care era obisnuit inainte si care – daca l-a primit inapoi fara ezitare – va reprezenta adapostul lui in vremuri mai dificile. Totodata, faptul ca a dat fuga imediat in fostul cuib poate indica faptul ca inca mai exista niste sentimente profunde intre cei doi si, nu in ultimul rand, o puternica prietenie.

Nu-i de mirare ca ti-ai pierdut increderea in partenerul tau – pot sa-i spun asa, de vreme ce l-ai primit inapoi – si e foarte probabil sa nu te mai increzi vreodata total in el, indiferent daca episodul “refugiului” se va repeta ori ba. Vei trai mereu cu teama ca, la cel mai mic gest pe care-l va considera nepotrivit, va evada din nou in bratele altei femei (si nu neaparat fosta sotie). Nu in ultimul rand, te va urmari permanent senzatia ca are toate motivele sa te paraseasca, dat fiind ca e cineva care-l va astepta mereu cu bratele deschise. Peste relatia voastra va pluti neincetat incertitudinea, un factor deloc benefic pentru viata de cuplu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *