Idei pentru week-end

By  | 

Prepara un desert de zile mari

Cumpara-ti din magazin compoturi de piersici (sau cauta in camara bunicii) si prepara deserturi delicioase acasa. Piersici cu crema de vanilie, cu inghetata sau integrate in aluat de pandispan. Vei surprinde pe toata lumea care va gusta din minunile tale!

Nu lenevi!

Cei mai multi dintre noi aleg sa se relaxeze in zilele libere, insa leneveala prelungita (peste weekend) nu e tocmai benefica. Pe de alta parte, un studiu a scos la iveala faptul ca persoanele care fac sport mult sau se agita din caleafara
in zilele libere au sanse sa-si puna somnul in pericol.

Sexy in tinuta sport

Ce-ar fi sa renunti din cand in cand la tinutele "scortoase" in care mergi la birou sau la elegantele tocuri pe care le afisezi cu mandrie cand iesi cu iubitul? Scoate din sifonier hainele sport de culoare deschisa, vor pica la tanc pe pielea ta bronzata asta-vara. Du-te la plimbare cu iubitul si numara pe furis capetele care se intorc dupa tine!

Karaoke e mai cool!

Lasa cluburile in care se pune numai house si treci prin barurile in care se canta live, se face karaoke pe melodii vechi si cunoscute sau exista tonomate. Bauturile sunt mult mai ieftine si, in plus, n-ai motiv sa petreci ore bune in oglinda sa arati ca de club.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *