Idei pentru petrecerea burlacitelor

By  | 

Hei, fetelor, începe sezonul nunţilor, deci se dă startul şi petrecerilor burlăciţelor! Iată câteva idei COSMO pentru a petrece ca la carte alături de gaşca ta de fete!

Ai sarcina de a organiza un party pe cinste împreună cu celelalte burlăciţe pentru prietena voastră cea mai bună care se mărită? COSMO ţi-a pregătit câteva idei pentru a ieşi din impas atunci când pur şi simplu nu mai ştii cu ce soluţii să vii pentru ca party-ul să fie de pomină…

Clasa de yoga

Propune-le fetelor să luaţi un mini curs de yoga, astfel încât, la finalul său, să ieşiţi zen şi complet relaxate. Ok, poate că nu vă distraţi în adevăratul sens al cuvântului, dar poate fi o experienţă frumoasă şi mai ales folositoare. În plus, mireasa are nevoie de ceva relaxare înainte de ziua cea mare!

Ora de gatit

Organizează la tine acasă sau cumpără împreună cu celelalte prietene un curs de gătit pentru o zi. Există tot felul de oferte de cursuri de gătit în ziua de azi, aşa că rămâne la alegerea voastră către ce tip vă îndreptaţi. Fără presiunea că mâncarea trebuie să iasă bună, cum să nu vă simţiţi grozav?

Sedinta de masaj

Ce-ar fi să rezervi o zi întreagă la un centru spa? Ziua voastră de relaş poate să includă masaj de relaxare, masaj anticelulitic, înot, duşuri cu arome speciale, împachetări cu nămol şi răsfăţ cu prosecco. Ah, ce bine sună!

Seara de karaoke

Lasă serile obişnuite în club pentru o altă ocazie! Rezervă o masă într-un bar de karaoke şi fă-i o surpriză de zile mari miresei. Alege un playlist muzical simpatic, care să includă piese legendare precum You’re The One That I Want’ de pe coloana sonoră a filmului Grease sau I Will Survive a Dianei Ross şi daţi startul distracţiei!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *