Idei pentru o zi excelenta

By  | 

Fii egoistă

Desigur că în general promovăm altruismul, însă azi, doar azi, pentru că nu te simţi prea energică, fii… rea şi rezervă-ţi timp doar pentru tine! Refuză politicos să te mai laşi implicată în task-urile colegelor de birou şi anulează acea invitaţie la cafea la care oricum nu prea aveai chef sa ajungi. În schimb, fugi de la birou mai repede dacă ai cum şi fă ceva numai şi numai pentru tine: poate ai chef să probezi un set de lenjerie intima diafană sau să îţi rezervi câteva ore pentru un tratament spa la picioare? Pe scurt: răsfaţă-te!

Fii indulgentă

Cu tine însăţi! Traversezi o zi proastă, în care toate parcă merg de-a-ndoaselea şi nu prea ai resurse să dai problemelor de cap! Nu-i nimic! E timpul să îţi oferi un mic desert care-ţi va alinta papilele gustative… Adio, remuşcări! Savurează acea îngheţată cu trei cupe suprapuse care-ţi făcea cu ochiul demult la gelateria din colţ…

Fii puternică

Cea mai intensă metodă de a scăpa complet de stresul unei zile grele e să-ţi verşi toţi nervii într-un antrenament la sala de fitness sau la cursul de zumba! Nu te lăsa copleşită de probleme şi impune-ţi o şedinţă de workout concentrat prin care să-ţi „transpiri” la maximum frustrările!

Fii veselă

În ciuda tuturor dificultăţilor, găseşte în tine acel sâmbure de voinţă şi caută surse de… râs! Râsul detensionează creierul, care eliberează în organism substanţe care te binedispun. Caută o comedie la cinematograf sau vizionează pe YouTube clipuri haioase cu bebeluşi simpatici sau căţei care fac năzbâtii! Vei vedea că funcţionează!

Fii creativă

O baie relaxantă, cu spumă fină, săruri aromate, lumânărele parfumate şi playlist-ul preferat poate fi soluţia ideală pentru a-ţi regăsi zen-ul propriu la sfârşitul unei zile aglomerate. Afundă-te în cada plină, închide ochii  şi gândeşte-te la un program relaxant pentru week-end-ul următor…

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *