Idei pentru o viata cool

By  | 

Noul an a luat startul în forţă, cu rezoluţii în tolba visurilor tale şi planuri măreţe. COSMO îţi dă câteva idei pentru o viata cool în 2016.

Hai in excursie

Şi nu orice excursie, ci un road trip ca la carte! La vară au loc o mulţime de festivaluri drăguţe, aşa că fă-i planuri iubitului tău sau găştii de prieteni, săriţi în maşină şi dă undă verde distracţiei! Între 10 şi 17 august are loc Sziget festival lângă Budapesta, Ungaria, între 18 şi 20 iunie la Barcelona se întâmplă Sonar, un alt festival muzical grozav, iar între 9 şi 11 iulie, hai în Austria, la Electric Love Salzburgring.

Adio, tehnologie

Mă rog, cel puţin încearcă să te „rupi“ de smartphone, tabletă, laptop şi implicit Facebook, Instagram şi lista ar putea continua pentru cel puţin 24 de ore. Hm, deja te-ai încruntat nedumerită? Testul acesta poate fi ocazia ideală de a te detensiona puţin, de a-ţi linişti mintea şi de a redescoperi activităţi pe care într-o vreme le găseai plictisitoare.

Reia romanul preferat

Care este cartea ta favorită? Titlurile clasice precum „Roşu şi negru“ de Stendhal, „La paradisul femeilor“ de Émile Zola? Sau poate lecturi moderne, precum „Mr. Peanut“ de Adam Ross? În orice caz, ai prins ideea: alege-ţi romanul care ţi-a placut cel mai mult şi reciteşte-l. Îl vei privi cu alţi ochi şi poate îl vei înţelege diferit. În plus, ştii de declaraţia pe care a făcut-o Mark Zuckenberg la sfârşitul anului trecut, nu? Şeful Facebook a spus că în 2015 şi-a propus şi a reuşit să citească o carte pe săptămână şi că s-a îndepărtat de la lecturile sale obişnuite. Urmează-i decizia – experimentează, află, învaţă!

Inapoi in copilarie

Mai ţii minte jocurile de când eram mici? „Nu te supăra frate“, „Monopoly”, Killer“, predă-te (cu cărţi de joc) şi multe altele, ne-au bucurat copilăria. Ce-ar fi să le încerci şi acum, doar pentru a te distra alături de prieteni sau de iubit? Pe majoritatea le găseşti încă în librării, aşa că inaugurează o seară dedicată distracţiei şi adu-ţi aminte de momentele plăcute de odinioară.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *