Idei pentru a petrece mai mult timp doar cu tine insati

By  | 

Printre deadline-uri, întâlniri cu fetele și timpul alături de iubitul tău mai ai vreme doar pentru tine? COSMO te ajută cu idei.

Un studiu descoperea că timpul pe care îl aloci doar ție, fără nimeni altcineva alături de tine este foarte prețios și important. Și asta pentru că atunci când faci ceva de una singură îți permiți să te cunoști mai bine. COSMO a strâns o listă de idei pentru a petrece mai mult timp doar cu tine însăți, iar ție îți rămâne doar să le pui în aplicare.

La gelaterie

O dimineață de week-end, tu și o înghețată delicioasă servită la o gelaterie din orașul tău – ce poate fi mai relaxant? În plus, poți să savurezi înghețata favorită pe îndelete, fără să trebuiască să susții o conversație cu cineva, dar și să te bucuri de ceva timp pe cont propriu.

 

La concert

Sigur, la festivalurile de muzică se merge alături de grupul de prieteni, pentru că distracția iese mai bine când sunteți mai mulți. Dar ce ar fi să te eliberezi de tot stresul psihic acumulat de-a lungul unei săptămâni și să te lași purtată pe muzica minunată a unui concert de pian sau de vioară? Mai mult, un spectacol de jazz poate acționa ca un surprinzător calmant asupra stării tale agitate. Verifică pe cosmopolitan.ro ce ocazii de cultură nu trebuie să ratezi!

 

La targuri

Știi tu la ce ne referim! Acele târguri tradiționale românești, unde poți găsi obiecte lucrate manual sau care datează de odinioară și unde poți schimba câteva vorbe cu negustorii veniți din înreaga țară sunt ocazia perfectă pentru a ieși din casă și de a-ți aerisi mintea după o zi grea. În plus, cine știe, poate îți înnoiești și decorul casei cu un obiect interesant!

 

La cinema

Uneori, efectiv nu reușești să te coordonezi cu prietenele tale sau pur și simplu nu îți poți convinge iubitul să vedeți acel film european pe care îl aștepți de atâta vreme! În loc să se iște o discuție din asta, ia-ți bilet și du-te să-l vezi singură. Astfel, poți fii atentă cu adevărat la film și le poți povesti tuturor după aceea ceea ce ai văzut.

 

Când a fost ultima dată când te-ai bucurat de o activitate doar cu tine însăți?

Comments

comments