Idei deosebite pentru martisoare

By  | 

Mai sunt doar câteva zile până la Mărţişor, dar încă nu ai găsit ce să cumperi pentru mama, sora, prietena sau colega de la muncă? Din păcate, această tradiţie s-a transformat într-o sărbătoare comercială, iar pe tarabe găsim doar obiecte de prost gust. Ce e de făcut?

Noi preferăm să primim, dar şi să dăruim mărţişoare mai deosebite, aşa că am pregătit şi pentru tine câteva idei:

Trandafiri pentru mama. Mama este cea mai importantă femeie din viaţa noastră şi nu merită să primească un mărţişor de 1 leu cu o floricică aurie urâtă. Dacă vrei să îi dăruieşti nişte flori, îţi recomandăm un buchet de trandafiri roşii şi albi, prinşi cu un şnur în aceleaşi culori. Nu contează dacă buchetul este imens sau modest, orice femeie ar aprecia acest cadou!

Un accesoriu pentru sora ta. Fie că alegi un medalion de argint sau un inel handmade (făcut de tine, poate?), accesoriile sunt mereu o idee bună. Ştii vreo femeie care are vreodată destule? Nici eu.

Cum alegi martisoarele in functie de zodie

Un MĂRţişor amuzant pentru prietena ta. De regulă, fetele nu obişnuiesc să îşi cumpere mărţisoare una alteia, dar dacă vrei să îi cumperi ceva prietenei tale, avem o idee foarte simpatică: un măr. Cumpără un măr şi leagă de el, cu un şnur roşu-alb, bineînţeles, un bileţel pe care scrie „ţişor”. Măr + ţisor = mărţisor, te-ai prins, da?

Ceva dulce pentru colega de muncă. Dacă eşti oarecum prietenă cu o colegă, dar nu chiar, poate fi dificil să alegi un cadou pentru ea. Îţi propunem ceva simplu, dar care cu siguranţă va fi apreciat: ceva dulce! Totuşi, este de preferat să îi dai mărţişorul când sunteţi singure, pentru ca celelalte colege să nu strâmbe din nas.

Tu obişnuieşti să dăruieşti mărţişoare? 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *