Idei de conversatie la prima intalnire

By  | 

Limbajul trupului

Ai grijă la postură atunci când eşti în preajma lui. Încearcă să nu pari rgidă, chiar dacă ai emoţii sau vrei să arăţi foarte bine. Gândeşte-te doar că nu ai nimic de pierdut şi că trebuie să fii relaxată, să ţii spatele drept, să ai gesturi naturale şi să îi acorzi lui toată atenţia ta.

Limbajul trupului tău îi va transmite că te simţi bine în preajma sa şi că îl placi, deci se va relaxa şi el şi veţi avea parte împreună şi de o a doua întâlnire!

Ai grijă la cantitate

Da, e bine să eviţi tăcerile stânjenitoare, dar asta nu înseamnă că trebuie să vorbeşti întruna. Se poate întâmpla fără să îţi dai seama, iar partenerul tău se va simţi ca la interogatoriu iar singurul lucru care îl va interesa va fi…dacă o să vorbeşti la fel de mult şi când va veni mâncarea.

Din când în când opreşte-te şi analizează-ţi comportamentul, dacă nu cumva ai exagerat cu debitul verbal şi este cazul să te opreşti?

Trişează

Dacă vrei cu orice preţ să eviţi momentele de tăcere, vino pregătită de acasă cu câteva subiecte de conversaţie. Este absolut imposibil să nu afli în avans câte ceva despre tipul cu care tocmai ai ieşit, aşa că fă o mică verificare despre pasiunile lui şi caută lucruri pe care le aveţi în comun.

Dacă nu aveţi pasiuni comune, atunci este cazul să îl rogi să îţi explice mai multe despre un subiect de care este el interesat iar tu nu stai foarte bine cu informaţiile destre acel lucru. Spre exemplu, partenerul tău este pasionat de motociclete, iar tu habar nu ai să numeşti un model. Ai putea să îl întrebi de unde a pornit pasiunea lui sau cum îşi cultivă acest hobby. Se va bucura să îţi povestească totul!

Evită subiectele prea complexe şi pe cele care au legătură cu trecutul amoros al amândurora.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *