Idei care să vă scoată relaţia din rutină

By  | 

Iată câteva modalităţi de a-ţi surprinde iubitul în mod plăcut.

Cheamă-l la întâlnire

Între joburile voastre şi rutina de acasă nu prea a mai rămas timp şi energie pentru distracţie. Dă-i întâlnire iubitului tău să cumpăraţi un cadou pentru aniversarea părinţilor tăi şi când ajunge du-l la un restaurant care îi place lui sau chiar la un meci de fotbal al echipei preferate.

O listă de mulţumiri

Deşi aţi trecut de multă vreme peste perioada în care vă mulţumeaţi şi pentru cel mai mic gest, arată-i aprecierea ta pentru toate acele momente în care ţi-a fost alături, la bine şi la rău. Va aprecia şi îl va amuza poate lista ta de mulţumiri şi îl va face la fel de atent şi pe viitor.

 

 

Îndeplineşte-i o fantezie

Trage-l de limbă fără să îşi dea seama ce dorinţe are el în dormitor pe care nu a îndrăznit să ţi le spună până acum şi îndeplineşte-i-o. Ieşi puţin din zona ta de confort şi îndrăzneşte să îţi condimentezi viaţa sexuală.

Vacanţa surpriză

Dacă bugetul vă permite, pune la cale un week-end departe de viaţa voastră de zi cu zi. Nu în oraşul natal la părinţi, ci o excursie la schi sau vizitaţi un oraş istoric.

Oferă-i spaţiu

Aţi ajuns în situaţia în care prietenii tăi sunt şi ai lui şi atunci când ieşiţi mergeţi mereu împreună. Trimite-l în oraş cu băieţii şi în acelaşi timp ieşi şi tu cu gaşca ta de fete, veţi aprecia amândoi timpul petrecut separat cu o reîntâlnire fierbinte.

 

 

Bileţele de amor

Strecoară-i în buzunar când pleacă dimineaţa de acasă bileţele obraznice. Există posibilitatea să le descopere în mijlocul şedinţei dar să sperăm că nu îl va găsi un alt coleg…va fi gelos! Sau mai sigur, trimite-i mesaje pe telefon, sunt mai puţine şanse să îl descopere altcineva.

Sex în mijlocul zilei

Chemă-l în pauza de la prânz acasă urgent, găseşti tu un motiv, că v-aţi inundat, s-a îmbolnăvit câinele, etc. şi apoi ia iniţiativa. După un orgasm sănătos veţi avea amândoi o zi mai bună!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *