Hei, nu e nimeni mai tare ca tine!

By  | 

„Crezul“ COSMO se rezuma la: fii tu insati, fii puternica, fii sigura pe tine, ramai optimista si transforma orice nereusita intr-o provocare.

Ştim că sună a lecţie de viaţă, dar odată ce testezi pe pielea ta importanţa şi beneficiile anumitor sugestii ale psihologilor sau ale celor mai experimentaţi în ale vieţii, îţi va veni mai natural să iei atitudine. Concret, depăşirea fricilor, a gândi în afara tiparelor sau a sparge o rutină nu sunt doar vorbe-n vânt, ci praguri pe care merită să le depăşeşti cu scopul de a deveni o mai bună versiune a propriei tale persoane şi pentru a te dezvolta personal. Hai, acceptă invitaţii mai des, spune „da” cât mai frecvent şi porneşte întotdeauna de la premiza că interlocutorii tăi au doar intenţii bune. Citeşte şi fii COSMO!

Fii aşa cum eşti

Asumă-ţi independenţa şi nu te lăsa catalogată de societate în nici un fel. Încă îl cauţi pe the one? Perfect! Profită de timpul liber pe care îl ai pentru a ieşi la întâlniri cu bărbaţi interesanţi şi propune-ţi ca după fiecare experienţă să te gândeşti ce ai învăţat din ea. Lucrează la propria persoană şi transformă-te în tipa aceea de milioane cu care toată lumea vrea să fie prietenă.

3 secrete pentru o viata mai buna

Fii mai deşteaptă ca restul

Impresionează prin maniere impecabile şi prin prestanţă. Învaţă tot timpul ceva nou şi citeşte în permanenţă ceva (nu te rezuma doar la beletristică). Adoptă un stil potrivit vârstei tale – adică cel de la 20 de ani trebuie să fie mai colorat decât cel de la 30 şi nu invers. Nu copia, ci inspiră-te şi învaţă să ai răbdare în orice circumstanţe. Răbdarea este o virtute pe care nu multe persoane o au.

Putere, substantiv de genul feminin

Fii ancorată în prezent

Şi prin „prezent“ înţelegem clipa de acum, când hotărăşti să nu mai amâni nimic, să nu te mai ascunzi de nimeni şi să nu mai aştepţi oportunitatea ideală. Transformă orice clipă într-o şansă şi alege să profiţi de orice ocazie care şi iveşte, fără să îţi fie teamă că faci alegerea greşită. Atunci când te îndoieşti de soluţiile pe care le dai, nu îţi vei construi niciodată cu adevărat încrederea în tine. Acum e momentul ideal pentru a-ţi pune în aplicare visul acela al tău de demult sau planul cu gândul la care ai petrecut nopţi şi zile întorcându-l pe toate părţile. Succes!

In cautarea timpului pierdut

Text: Dana Ruxandra Panghe

 

Comments

comments