Greseli frecvente in CV

By  | 

In primul rind, nu mentiona asteptarile salariale. S-ar putea sa fii candidata favorita pentru o anumita pozitie si sa ai sansa sa-ti negociezi un salariu mult mai mare decit te asteptai initial.

De asemenea, nu pomeni nimic despre hobby-urile, interesele sau aptitudinile tale care nu au nici o relevanta pentru cariera profesionala. De multe ori, aceste informatii pot reprezenta un motiv de respingere a CV-ului tau si rareori vei fi chemata la un interviu datorita lor. Daca totusi exista detalii care au legatura cu experienta ta profesionala, plaseaza-le la sfirsitul CV-ului, inainte de referinte.

De obicei este vorba despre articole publicate si de organizatii sau asociatii din care faci parte. Nu in ultimul rind, atunci cind mentionezi un loc de munca, concentreaza-te pe ce ai realizat acolo si nu pe responsabilitatile jobului. E mult mai relevant sa arati de ce esti in stare decit sa citezi din fisa postului. Vino in sprijinul tau cu date cantitative, cu cifre care sa exprime contributia ta la dezvoltarea companiei respective.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *