Gisele despre a avea viata visata

By  | 

Reclama pentru Under Armour ȋn care apare Gisele ȋntr-un meci ȋmpotriva sacului de box a câştigat premiul pentru cea mai bună reclamă a anului, dar nu este doar o magistrală producţie publicitară, ci se poate transforma şi ȋntr-un video care să te motiveze să dai tot ce ai mai bun din tine pentru a avea viaţa pe care ţi-o doreşti fără să mai asculţi de ce spun ceilalţi ȋn stânga şi-n dreapta.

Ȋn clip, cel mai bine plătit super-model al lumii, Gisele, este ȋncojurată de milioane de păreri şi critici postate de fani sau “anti-fani” pe reţelele de socializare, citate care rulează neȋncetat pe pereţii improvizatei săli de sport sugerând că presiunea pusă de vorbele celorlalţi apasă mai greu pe umerii celebrităţilor şi că nu puţini sunt cei care cedează refugiindu-se ȋn alcool şi droguri.

Dar nu şi Gisele! Nici tu, chiar dacă (bafta ta) nu ai parte de milioane de oameni care să-şi dea cu părarea despre viaţa ta şi să-ţi spună ce ai de făcut, ar trebui să adopţi atitudinea superbei Gisele şi să­-ţi vezi de drumul tău. Pentru a avea un drum mai lin către viaţa pe care ţi-o doreşti, urmează ponturile Cosmo şi urmăreşte clipul cu Gisele de fiecare dată când te apucă nervii sau te cuprinde deprimarea:

Nu te mai compara cu alţii
Tu eşti tu, ei sunt ei şi foarte bine că este aşa. Eşti unică, irepetabilă, deci deosebită, frumoasă, deşteaptă, o persoană care merită să fie respectată şi iubită mai ales de către ea ȋnsăşi. Aşa că nu te mai pune la zid pentru că nu ai fundul perfect al nu ştiu cărei colege de birou, viaţa amoroasă a alteia sau tenul impecabil al prietenei tale. Eşti minunată aşa cum eşti.

Ai grijă de tine şi corpul tău
Faptul că nu faci mişcare şi nici nu mănânci sănătos sunt semne că nu te respecţi! Vorbesc serios! Crezi că tot ceea ce faci are doar repercusiuni asupra şoldurilor? Nu, cele mai serioase efecte secundare se vor vedea ȋn timp, când vei ajunge să iei un pumn de medicamente şi să te doară toate oasele ani ȋntregi. Acesta este viitor pe care vrei să ţi-l pregăteşti? Cred că ţii mai mult la tine de atât!

Gisele Bundchen s-a retras din lumea modei

Comments

comments