Ghidul unui sarut ca la carte

By  | 

Având la dispoziţie doar câţiva centimetri de piele, sărutul reuşeşte să creeze o revoluţie în tot corpul: ochii se împăienjenesc, obrajii iau nuanţa purpurei, respiraţia se întretaie, inima pompează sânge cu voioşia unui copil care şi-a primit în sfârşit jucăria mult visată, venele pulsează, tot corpul parcă renaşte. Adrenalina eliberată în sânge măreşte ritmul cardiac şi tensiunea arterială şi scade colesterolul, schimbul de bacterii benefice întăreşte sistemul imunitar, pe scurt, se dezlănţuie o tornadă biologică şi hormonală care asigură un trai plăcut şi armonios. Suferi de stres, oboseală, insomnii? Schimbă plimbarea până la farmacie cu o plimbare până la… buzele iubitului tău. Cine mai are nevoie de miracole când există sărutul? Si ca să oferi într-adevăr unul de neuitat, iată ce trebuie să ştii!

Ghid sexy de sărutat

1) Ai grijă ca buzele tale să fie mereu îngrijite şi hidratate. Nu uita să foloseşti zilnic balsamul de buze, se va transforma în cel mai bun aliat al tău. 

2) Dacă vrei să atragi atenţia celui pe care doreşti să-l săruţi, cel mai bine este să-ţi ţii buzele la vedere. Nu le acoperi cu mâinile, nu le menţine ocupate (ronţăind sticksuri, de exemplu), altfel rişti să strici momentul.

3) Nu uita de surâs, cu cât mai natural, cu atât mai bine. 

4) Savurează momentul! Caută pasiunea, dar nu te păcăli crezând că e sinonimă cu graba sau rapiditatea cu care îţi poţi mişca buzele şi limba. Dimpotrivă: atunci când te găseşti în faţa buzelor pe care vrei să le săruţi, respiră adânc, relaxează-te şi ia-o pas cu pas.

5) Ţine minte că fiecare pereche sărută în propriul său ritm şi intensitate, deci este foarte important să încerci să te adaptezi stilului persoanei cu care împarţi acest gest.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *