Ghidul unei relatii… pentru Facebook

By  | 

Am pregătit pentru voi un mic ghid pentru relaţii… pentru Facebook.

Ce să (nu) faci pe Facebook când începi o relaţie?

Nu te grăbi cu statusul "într-o relaţie". Aşa cum nu e ok să te grăbeşti în relaţia propriu zisă, nu o face nici online. Mai ales dacă tot ce s-a întâmplat până acum a fost doar un sărut la o petrecere! Fii sigură că relaţia este una serioasă înainte să o faci publică pe Facebook.

Nu urmări tot ce face şi nu fi suspicioasă. Abia aţi început relaţia şi e normal să nu ai încredere deplină în el, însă nu orice comentariu sau like dat unei fete este un motiv să crezi că nu e serios în privinţa ta.

Ce să (nu) faci pe Facebook în timpul relaţiei?

Ştim, eşti cea mai fericită persoană din lume, tipul e cel mai grozav pe care l-ai cunoscut vreodată şi vă înţelegeţi de minune. Însă… nu ne pasă, serios. Nu vrem să vedem pozele în care vă sărutaţi pe care le postaţi zilnic, nici cum vă spuneţi "te iubesc" unul altuia la fiecare zece minute şi nici check-in-urile din parc. Sigur, ne face plăcere să vedem două-trei poze din vacanţa pe care aţi petrecut-o împreună sau de la picnicul de duminică. Dar nu exagera.

Nu vă puneţi acelaşi nume de familie şi nu vă treceţi ca fiind logodiţi sau chiar căsătoriţi (decât dacă sunteţi, bineînţeles). 

Nu insista să îţi dea parola lui. Chiar dacă nu are nimic de ascuns, are dreptul la intimitate.

Ce să (nu) faci pe Facebook după o despărţire?

În niciun caz nu şterge toate dovezile relaţiei după două secunde de la despărţire. De fiecare dată, există şanse ca tu şi partenerul să vă împăcaţi, astfel încât după o zi să fi nevoită să adaugi iar relaţia, pozele voastre împreună etc. Aşteaptă puţin.

Nu îţi schimba imediat statusul relaţiei în "single". Cel mai potrivit este să ştergi relaţia astfel încât să nu scrie nimic. Când vei fi pregătită din nou de întâlniri, poţi anunţa că eşti disponibilă.

Nu dramatiza! O relaţie are loc între două persoane, iar prietenii tăi de pe Facebook nu sunt nevoiţi să asiste la despărţirea voastră. Discută cu el în privat, nu vă certaţi prin comentarii; plângi în pat în timp ce mănânci ciocolată, nu posta melodii sau imagini triste încontinuu; jigneşte-l în timp ce te descarci unei prietene, nu prin statusuri pasiv agresive.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *