Ghid de masturbare pentru femei

By  | 


Masturbarea
înseamnă pe scurt, să îţi provoci singură orgasmul.

 

 

Deşi doar un număr scăzut de femei au recunoscut că se masturbează, adevărul este că multe femei se simt jenate să recunoască această această activitate ”scandaloasă”. 

Este timpul să treci peste prejudecăţi şi să scapi de sentimentul de vină pe care îl ai legat de momentele tale plăcute…cu tine însăţi.

 

 

Femeile ajung la orgasm mult mai rar decât bărbaţii, de aceea trebuie să cauţi plăcerea şi în altă parte. Învaţă prin experienţe proprii ce îţi face plăcere, pentru a te putea bucura de o viaţă sexuală împlinită alături de partenerul tău.

Masturbarea este benefică pentru tine din toate punctele de vedere:  înveţi să îţi cunoşti corpul mai bine, clitorisul, punctul G şi celelalte zone erogene. Aşa vei putea să îşi ghidezi iubitul exact acolo unde trebuie.

Cum se face

Poţi să o faci doar cu ajutorul degetelor, să îţi stimulezi clitorisul şi alte zone erogene.  Fă mişcări circulare cu degetele şi păstrează ritmul care îţi oferă cea mai mare plăcere, până ai orgasm.

 

 

Poţi să te foloseşti de un vibrator ca să îţi stimuleşi clitorisul şi pentru penetrare. Pentru cele mai bune rezultate, foloseşte şi un lubrifiant bun. Unele femei se masturbează în cadă şi îşi stimulează clitorisul cu jetul de apă de la duş.

Pentru a atinge un orgasm vaginal trebuie să foloseşti un obiect (vibrator / dildo), dacă foloseşti degetele rişti să te răneşti singură.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *