Gasesc numai barbati nepotriviti

By  | 

Poate ca nu cauti unde trebuie… sau poate ca pretentiile tale sint prea mari. Normal ca nu poti sa accepti un tip care nu are nici un fel de perspectiva profesionala si nici un altul care se teme sa aiba o relatie serioasa, insa, printre pretendentii tai e imposibil sa nu se afle si unul care sa fie potrivit pentru tine. De fapt, toti barbatii se tem de asta, nu cred ca ai sa gasesti vreodata unul care sa-ti spuna din capul locului: “Draga, eu vreau o relatie serioasa!”… in fine, poate dai de vreunul, dar sigur nu spune adevarul.

Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa-ti revizuiesti lista de pretentii. Se spune ca, pe masura ce avansam in virsta, pretentiile noastre in privinta barbatului ideal cresc. Daca in adolescenta puneam accentul pe aspectul fizic si apoi pe cel material, mai tirziu lista se imbogateste, in ciuda faptului ca “oferta” nu e foarte generoasa.

Apoi, schimba-ti putin viata sociala. Schimba-ti obiceiurile si “gusta” si din distractiile pe care pina acum le-ai ignorat. Largeste-ti cercul de prieteni, incearca sa-ti cunosti mai bine colegii, participa la evenimentele din domeniul in care activezi, fii mai sociabila. Cel mai important lucru: nu te mai gindi tot timpul ca tu nu ai pe nimeni; adeseori, perechea ideala vine atunci cind o astepti mai putin!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *