Flirt la birou

By  | 

Pina mai ieri, relatiile intre colegii de serviciu nu erau prea bine vazute. Astazi insa, lumea se cupleaza tot mai des in cimpul muncii.

La urma urmelor, dat fiind ca oamenii petrec tot mai mult timp la birou, au la dispozitie prea putin timp pentru a iesi in lumea larga in cautarea iubirii. Asadar, daca potentiala pereche ideala sta in biroul de linga tine, de ce nu?!

Apoi, ideea ca cel cu care-ti faci de cap iti e coleg poate fi chiar excitanta (cita vreme nu e vorba despre un sef sau unul dintre subordonati): priviri seducatoare pe deasupra filtrului de cafea, statul fata-n-fata in sala de sedinte, incercarea de a va comporta normal in timpul lucrului cind gindul va sta la partida fierbinte experimentata deunazi… Incredibil, dar mare parte din relatiile de acest gen chiar rezista, iar sondajele o confirma: 22% din relatiile nascute la birou se lasa cu… verighete!

Toate bune pina acum, dar ce se intimpla daca la un moment dat, relatia cu colegul tau se rupe? Va trebui sa fii pregatita in anumite privinte: veti sta impreuna – in afara de timpul liber – mai mult de 40 de ore pe saptamina in acelasi spatiu, poate chiar o sa te straduiesti sa mergi “pe sest” la baie ori la automatul de cafea de teama unei intilniri inoportune. Mai rau, vei fi nevoita sa vezi cu ochii tai cum flirteaza cu o “prospatura” la petrecerea de Craciun.

Desigur, asta in cazul in care colegul respectiv chiar vrea sa aveti cu adevarat o relatie. Parerea noastra e ca, daca avea vreo intentie ca lucrurile sa evolueze in directia asta, ti-ar fi propus sa iesi cu el pina acum.

OK, e foarte posibil sa fie la fel de circumspect din aceleasi motive ca si tine. Insa de multe ori, barbatii flirteaza la birou doar pentru ca n-au altceva de facut, iar ziua de lucru e amuzanta si mai putin plictisitoare. Chiar vrei sa risti sa faci tu primul pas fara a fi sigura ca si el e dispus sa se implice? Imagineaza-ti ce birfe vor circula printre colegi…

Sfatul nostru: In primul rind, vezi care e politica firmei in ceea ce priveste relatiile intre angajati – n-ai vrea sa-ti pierzi slujba pentru un tip. Presupunind ca totul e in regula, incearca sa-i trezesti interesul invitindu-l doar la un suc.

Fii spontana intr-o seara si “scapa” o replica de genul “Baaai, ce zi grea am avut azi, ce-as mai bea ceva! Te bagi?” Va fi mult mai relaxat in afara serviciului si vei putea sa sesizezi mai usor ce intentii are cu tine. Daca este interesat, va face el urmatoarea miscare. Daca nu da nici un semn, las-o balta.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *