Fii pretentioasa, dar nu exagera

By  | 

Un studiu recent arata ca aproape 40% dintre femeile necasatorite se tem ca nu cumva sa aiba parte de un partener de viata sub nivelul lor social sau intelectual. Cum, si tu?! Hm, ar trebui sa iei niste mici masuri, doar ca sa fii sigura ca nu vei fi singura la nesfarsit.

Schimba-ti perceptia despre barbatul ideal

Probabil ca ti-ai imaginat intotdeauna ca vei deveni logodnica unui avocat, sau a unui medic, sau a unui bancher… Stii ca ei lucreaza in medie 12 ore pe zi? Gandeste-te ce calitati cauti la partenerul tau. Sprijin si afectiune, nu? Intr-o relatie sanatoasa, aceste trasaturi sunt mult mai importante decat ceea ce sta inscris pe fluturasul de salariu.

Fii mai toleranta

Da, e frustrant sa iesi cu un tip care isi petrece mai toata noaptea jucandu-se neobosit la computer. Dar daca el este, sa zicem, amuzant, afectuos si harnic, ai putea sa-i treci cu vederea micile dependente. Apreciaza-l pentru felul lui de a fi si de a se purta cu tine. Vei constata ca merita sa investesti sentimente intr-o astfel de relatie.

Redefineste succesul

Iubitul tau nu e CEO, nu e nici milionar, n-are nici parinti cu multe zerouri in conturile din bancile elvetiene… Asta nu inseamna ca el este un ratat lipsit de succes. Succesul presupune sa fii foarte bun in ceea ce faci, sa fii talentat. Daca iubitul tau este asa, ce-ti doresti mai mult?

Iesi cu tipi mai “copti”

Ne referim la barbati cu 5 pana la 10 ani mai in varsta decat tine. Barbatii in jur de 30 de ani tind sa aiba o viata mai ordonata si sunt mult mai bine pregatiti sa se implice serios intr-o relatie matura.

Recunoaste ca mai tarziu nu va mai conta

Incearca sa descoperi ce fel de om este si, daca e pe placul tau, lasa inima sa vorbeasca. Odata cu trecerea anilor, diplomele vor fi doar niste hartii. Cat despre situatia materiala, nu stii niciodata de unde sare un “iepure” dispus sa angajeze un om capabil pe bani multi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *