Fii in forma 24 de ore!

By  | 

Pregatirea dinainte

Cand stii ca ziua se va termina cu o iesire in club sau la vreo petrecere, nu uita sa faci multa miscare, sa fii mereu activa.

Sterge praful, du gunoiul, eventual fa-ti putina ordine in dulap. Iar ca sa capeti extra-energie, rontaie cate ceva la fiecare doua-trei ore.

Dar nu te repezi asupra popcornului sau a chipsurilor; trebuie sa te gandesti si la silueta, doar nu vrei sa te duci balonata la marele eveniment. Iti recomandam: un mar, putina branza, fructe uscate sau nuci, un baton cu cereale.

In timpul petrecerii

Important este sa nu amesteci tipurile de alcool, pentru ca te vei ameti instant si probabil te vei alege si cu stari de voma si migrene a doua zi.

O solutie este sa amesteci alcoolul cu putin suc si sa bei cate un pahar de apa pentru fiecare cocktail consumat. In caz ca atmosfera devine prea incinsa, poti iesi putin afara ca sa respiri aer curat. Te va „refresh”-ui pe loc.

After-party

Dupa ce ai chefuit toata noaptea, nu prea te simti in stare sa te ridici din pat. Dar nici nu-i nevoie; daca e weekend si nu trebuie sa ajungi la birou, leneveste in pat atat cat te simti tu bine. Satura-te de somn si lasa-ti mintea sa asimileze tot ce ai trait in ultimele ore.

Daca ti-e foame, nu te arunca pe mancare. Bea doua pahare de apa si eventual ia un supliment nutritiv ca sa-ti recapeti energia pierduta. Sfaturile sunt valabile si in cazul in care trebuie sa fii fresh in doi timpi si trei miscari.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *