Fii cea mai sexy invitata de la petrecere!

By  | 

Fa pasi mari

Nu intra val-virtej in incapere, mergi incet pentru ca toata lumea sa te poata remarca. Nu e necesar sa pasesti ca si cum ai prezenta moda pe podium; mergi cu capul sus si spatele drept, priveste in jur ca sa identifici fete cunoscute pentru a nu rataci fara directie prin camera.

Iar in timp ce te indrepti spre amicul pe care l-ai recunoscut, cauta sa calci apasat. Prezenta ta va fi mai “rezonanta”, iar trupul tau va parea mai lung.

Stabileste contacte vizuale

O privire indrazneata functioneaza ca o capcana pentru barbati. L-ai vazut, l-ai placut… priveste-l direct in ochi timp de 3 secunde – maximum, apoi clipeste o data si muta-ti privirea in alta parte.

Repeta miscarea de 2-3 ori pentru a intari ideea ca-l placi. Ar trebui sa fie suficient pentru a-l incuraja sa se apropie ca sa te abordeze. Increderea in tine va creste datorita faptului ca tu insati ai initiat “actiunea” fara a misca un deget, ci cu o simpla privire si citeva batai din gene.

Apropie-te din laterala

Sa-l privesti direct in ochi e una… insa abordarea e ceva mai complicata. Nu te infiinta direct in fata lui, apropie-te dintr-o parte. O “abordare frontala” ar putea sa-l determine pe interlocutor sa intre in defensiva, s-ar putea simti chiar agresat, spun specialistii.

Daca-ti faci intrarea din laterala lui nu risti sa-l intimidezi, ca sa nu mai vorbim de faptul ca introducerea ta va fi invaluita de mister, un ingredient extrem de important in tehnica flirtului.

Desigur, e mai usor si pentru tine sa-ti faci aparitia direct in fata lui; o vei face relaxat si fara emotii prea mari.

Rizi cu pofta

Ok, poate ca risul colorat al Juliei Roberts e cam mult… dar daca te amuzi copios “aruncindu-ti capul” pe spate, arati ca esti sigura pe tine si nu te temi deloc de privirile celor care te vor scruta la auzul chicotelilor tale.

Risul tau nu numai ca va atrage atentia, ci va demonstra totodata ca esti fericita, dezinvolta si te distrezi cu adevarat – adica intrunesti calitatile unei femei sexy si increzatoare in sine. Nu o spunem noi, ci chiar cercetatorii care au studiat ani la rind comportamentul oamenilor in plin flirt.

Stringe-i mina

Cind intinzi mina pentru a face cunostinta cu un tip dragut, priveste-l in ochi.

Nu-ti lasa palma sa alunece prin a lui, apuca-l ferm de mina; presiunea stringerii miinii are in subconstientul barbatilor o conotatie erotica, deoarece are legatura cu intimitatea neasteptata.

Ii vei transmite astfel ca esti o femeie curajoasa, care nu se teme sa faca uz de-un pic de forta… tipic masculina.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *