Femeile la PMS. Jurnal de bord super-haios

By  | 

Bărbaţii nu ȋnţeleg cum de acele drăguţe şi atente femei pe care le cunosc şi le iubesc se transformă ȋn scorpii şi vrăjitoare de temut o săptămână pe lună.

Şi, din păcate, cu toate că o alimentaţie sănătoasă ajută mult la diminuarea simptomelor PMS, nimic nu se poate pune cu acel cocktail de hormoni care face praf şi pulbere echilibrul emoţional şi psihic, ca să nu mai spun cum pune la pământ obiceiurile bune care includ rosul la o frunză de salată sau mersul la sală.

large

M-am gândit că nu ne-ar strica un jurnal de bord al femeii aflate la PMS numai bun pentru o hăhăială “substanţială” ȋntre fete, cele care ştiu cu ce “se mănâncă”. Nu uita să-l ȋmpărtăşeşti şi iubitului şi prietenilor care, poate, cu puţin umor, vor ȋnţelege că necesităm o săptămână de “clemenţă” pe lună, cea ȋn care “iese la rampă” Miss Hyde.

Ai da cu toţi de pământ…

4.-When-Cersei-calls-her-King-husband-out-for-being-a-total-loser.
Nu este o treabă uşoară să fii partenerul de viaţă al femeii aflate ȋn plin PMS. Te trezeşti că plânge din orice, că sare la gât la orice comentariu şi că ar trebui să mergi ȋn vârful picioarelor dacă nu vrei să superi zmeoaica.

Eşti ȋncojurată de idioţi

original
Nimeni nu ar vrea să fie subordonatul unei femei ȋn săptămâna premergătoare menstruaţiei, perioada ȋn care nimic nu-i este pe plac, are chef de harţă şi ȋşi plânge de milă ȋntrebându-se ce a făcut de a meritat o viaţă atât de nenorocită plină de idioţi şi proşti?!

Cineva a spus “ciocolată”?????

taylor-swift-chocolate-funny-lol_zps172150c3
Ce nu-mi place la această săptămână este că toate obiceiurile bune care presupun trezit devreme, mâncat sănătos, sport şi relaxare se duc de râpă şi sunt ȋnclocuite cu unele super-nocive care presupun să mănânci tot ce este bun şi ȋngrăşător pe acest pământ, să dormi non-stop şi să-ţi ȋneci amarul ȋntr-o găleată cu ciocolată.

Pizza, o Doamne, pizza!!!

funny disney 2
Ok, are 1600 de calorii una medie, dar cui ȋi pasă ȋn săptămâna cu PMS? Viaţa este tristă, aşa că trebuie să avem ceva bun ȋn ea şi ce poate fi mai bun ca o felie aburindă cu mozzarella care se scurge orgasmatic? Păi, nimic!

Starea albastră lunară

dan04u0r
Este săptămâna ȋn care dacă nu ȋnţelegi că hormonii sunt de vină pentru cum te simţi, ţi se pare că ar trebui să treci urgent pe anti-depresive. Deodată, nu mai existe motive de bucurie, ţi se pare că arăţi oribil, eşti plină de coşuri, ai burtă, nici relaţia nu merge bine, nimeni nu te iubeşte… Oribilă viaţă mai ai!

Bine că iese soarele şi pe strada ta ȋn câteva zile!

Uff, s-a terminat!

tumblr_lsk71kIhjW1r2bs8oo1_500
Cu toate că durerile sau menstruaţia nu sunt cei mai drăguţi “salvatori”, decât să termini toate rafturile de dulciuri ale super-market-urilor şi să rămâi fără iubit şi prieteni, preferi varianta cu dureri şi menstruaţie.

PMS: adio, durere!

Cum ne afecteaza hormonii de-a lungul lunii

 

Comments

comments