Face pe durul?

By  | 

Stai putin, sa ne-ntelegem: ai iesit in oras cu un tip care nu-ti placea, iar acum te perpelesti din cauza ca nu te-a sunat imediat? Poate ca ne inselam noi, dar e pierdere de vreme si energie sa analizezi comportamentul unui tip care nici macar nu-ti inspira nimic. Insa pentru a-ti rezolva problema de orgoliu, iti vom explica.

Face pe durul? Probabil ca nu. Chestia asta nu prea e tipica barbatilor. Cind un barbat face pe dezinteresatul, chiar asa este. Fireste, multi barbati asteapta cele trei zile pina sa dea un semn, dar nu mai mult. Ce depaseste perioada asta se incadreaza deja… la nepasare. La drept vorbind, daca un tip te place, te suna – si inca des.

Care ar fi explicatia: ati iesit impreuna, a fost dragut, ati intretinut o conversatie agreabila, dar pe masura ce timpul a trecut, a inceput sa fie tot mai clar ca nu exista atractie intre voi. Da, intr-un final a sunat, insa probabil a facut-o doar din politete. Poate face pe “niznaiul”, dar sa nu ne lasam pacalite. A inteles probabil mesajul tau – ca nu prea te tenteaza persoana lui – si a ales sa lase totul balta. E timpul sa mergi mai departe si sa-ti pastrezi energia pentru un alt tip care-ti va “face cu ochiul”.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *