Fa ordine in viata ta virtuala

By  | 

Fa curatenie in casuta de mail

Cel mai probabil ti-ai facut cont de Gmail pentru a avea mai mult spatiu de stocare (ofera 7 GB), dar l-ai umplut rapid si acum "suferi” din cauza lipsei de memorie.

Ca sa nu pierzi timp cu sortarea e-mail-urilor prea mari, foloseste www.findbigmail.com, un serviciu gratuit care iti "spune” ce dimensiune are fiecare e-mail, pentru ca tu sa le poti sorta usor.

Scapa de dublurile din computer

Hard-ul iti este ocupat de o gramada de fisiere copiate de doua ori – nici nu-ti dai seama cat de multe…

Ca sa faci loc pentru muzica noua sau pentru o puzderie de fotografii de vacanta, foloseste programul gratuit Duplicate Cleanerwww.digitalvolcano.co.uk/content/duplicate-cleaner – si elibereaza-ti computerul de dubluri.

Scapa de invitatiile enervante de pe Facebook

Ai prea multe Apps-uri stranse pe profilul de Facebook sau esti asaltata continuu de invitatii la jocuri si alte trasnai de catre prietenii din lista? Scapa rapid de bataile de cap virtuale!

Click pe sageata din bara de meniu, selecteaza Privacy settings, Apps and Websites (Edit Settings), apoi Apps you use, Remove unwanted or spammy apps.

Sau, daca te-ai decis ca nu mai vrei nicio aplicatie, selecteaza Turn off all apps. Gata, de acum viitorul tau digital suna… mai linistit.

Redenumeste MP3-urile

Foloseste soft-ul gratuit Mp3tagwww.mp3tag.de/en – pentru a redenumi melodiile si a le sorta in functie de trupa sau artistul care le interpreteaza. Poti face si playlist-uri cu ajutorul Mp3tag.

Sincronizeaza si organizeaza

Sincronizeaza e-mail-ul, contactele si calendarul la mobil cu ajutorul Google Sync – www.google.ro/mobile/sync – asa vei avea totul la indemana si vei fi cu mult mai organizata.

Poti sincroniza apoi calendarul Google la evenimentele de pe Facebook – intra pe www.facebook.com/events, da click pe sageata de meniu si selecteaza Export Events.

Ca sa nu mai pierzi timpul pe net…

Descarca programelul gratuit Slifewww.slifeweb.com – si afla la sfarsitul fiecarei zile cum si unde ti-ai pierdut timpul pe net. E un inceput bun pentru o schimbare radicala a obiceiurilor digitale.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *